Stockholm stad

Okej denna hemsida är något speciellt. Det är väldigt fria tyglar och man kan verkligen söka efter nästan vad som helst, lite som en porrsida. Allt finns, de mörka och dekadenta också.
Men jag söker mig iväg till ett möte med en äldre kvinna till något som förhoppningsvis kan leda till en stimulerande vänskap där man kan samtala om de goda saker man tycker om i livet och äta middag tillsammans. Det handlar inte om ett förhållande utan mer en vänskap där respekt finns och ett genuint intresse till sex med god kemi.
Jag har valt att söka efter en äldre kvinna för det är en fantasi som legat i mitt huvud länge och jag har valt denna hemsida för just det syfte. Ute i världen är det inte så lätt att flörta upp en äldre kvinna, det är ju mer jämnlika kvinnor som jag stötter på. Så därför väljer jag att aktivt leta på denna sida. Jag är inte prydd eller liknande men jag finner inte vist eller skönhet i fönedring eller i agression. Sex är skönt och lustfullt, vill vara sprängkåt och öppna mina vyer, inte knulla bort mina trauman.
Hoppas du kvinna finns där ute.
Må bäst M

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
28år söker äldre kvinna
Stan
Sverige Stockholms län
Kille söker tjej
4/4, kl 19.15
 49/0