28år söker äldre kvinna

Hej!

Tredje anonsen nu.
Det verkar svårt att hitta en match, antigen är det par som hör av sig vilket är fine men då ska de skrivas en massa fram och tillbaka samt är de många som är så öppna och skickar massor av bilder (fina bilder!!) Men som sen inte vill ta steget för att ses, evigt planerande liksom.
Jag söker en äldre kvinna 5 år uppåt till oändligheten, är oehört sugen på den kombo och nu har jag nya regler när de kommer till fortsatt kontakt. Jag kommer bara skicka 1 bild på mitt ansikte, sjukt obekvämt att skicka bilder till främmande fram och tillbaka för träffar som aldrig sen sker.
Mitt förslag är att man skriver lite privat på kik, skickar bild och sen träffar man varandra på en kemiträff. Inte svårare än så, om man tycker person är ful eller att kemin inte stämmer överens då säger man tack men nej tack! Inte världens undergång.
Som kille vill jag också ha skön kemi tro det eller ej kvinnor. Alla killar är inte hungriga vargar med kukar!
Jag söker gärna återkommande, sex blir ju bättre desto mer man träffar. Jag använder mig av BC för att hitta en äldre kvinna eftersom att göra det IRL är svårare än vad man tror. Att hitta jämngammla är lätt men att ragga upp en milf är svårt. Så snälla seriösa som kan tänkas ses på en kemiträff, sex behöver inte ske. Därav ordet kemi och inte sexträff.
Mvh M to L miguel, en seriös och snäll kille.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Stockholm stad
Stockholm
Sverige Stockholms län
Kille söker tjej
6/4, kl 20.10
 36/0