BodyContact Blogg

BodyContact tuffar på som tåget

Jämförelsen med att BodyContact skulle tuffa på som tåget är kanske i dessa tider av avregleringar och nedskärningar av banunderhåll något haltande eftersom BC de senaste 30 dagarna haft 100% upptid på alla servrar och förbindelsen med omvärlden.

Sådana siffror skulle få vilken tågdirektör som helst att gråta av lycka :-)

Läs resten av inlägget »


Dataflytten genomförd utan större problem

Under natten mot fredagen så flyttades all resterande data från den sista kvarvarande databasservern i den gamla datahallen i Hudiksvall. Nu snurrar medlemssidan på ett MySQL-kluster istället och efter lite smärre injusteringar så verkar sidan funka rätt okej. Under de kommande dagarna och veckorna kommer allt trimmas in mer i detalj så att det fungerar ännu bättre. Läs resten av inlägget »


Ändringar för WyWallet fr.o.m 1 juni 2013

Sedan 1 februari 2013 blev det obligatoriskt med ett WyWallet-konto för att kunna betala med sms för mobila privatabonnemang, kontantkort och företagsabonnemang. Från och med 1 juni 2013 har ytterligare en ändring införts (med kort varsel) från företaget WyWallet.

Ändringen gäller alla privatabonnemang (alla operatörer) samt de med kontantkort (Tre och Comviq).

Istället för att kräva att ett WyWallet-konto registreras innan första betal-sms:et kan skickas så kommer ett första köp att kunna genomföras även utan ett konto hos WyWallet.

I samband med det första köpet kommer du att få information om WyWallet i ett separat sms som skickas från din mobiloperatör med information om att om du genomför ett andra köp så antas du acceptera villkoren för sms-betalningar och du kommer att få ett WyWallet-konto automatiskt registrerat.

För mer information, se WyWallets hemsida.