Håller jag på att bli galne?

Hej.

Hoppas verkligen inte jag låter som en douche eller arrogant när jag skriver detta. Jag är en 26-åring som är tillsammans med en fantastisk tjej sedan cirka två år tillbaka. Innan vi träffades så var jag ganska "vild" och utforskade min sexualitet mycket. Jag älskar sex och för mig så känns det som att sex, vid sidan av att skaffa barn, på något vis är slutmålet i livet. Jag träffade alla slags kvinnor (och ja, jag har kommit fram till att det är det jag gillar :)) men fattade verkligen tycke för äldre kvinnor (MILFs, cougars, mogna, kärt barn har många namn) och upplevde majoriteten av de jag träffade som så otroligt avslappnade, sexiga och självsäkra. Genomsnittligt så hade jag betydligt trevliga sex med dem än med jämnåriga eller yngre.

I mitt nuvarade förhållande så vet jag att vi aldrig kommer att öppna upp och jag vill inte heller vara otrogen men det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka på mina dagar som toy-boy. Jag går ärligt talat i tankar om att bryta upp med min drömtjej för att få ha sex med MILFs. Jag tvekar ockspå dagligen på mitt psyke och försåtr att detta kan låta sjukt, men det är väl den jag är. Som kompromiss så funderar jag på om jag på något sätt skulle få utlopp för mitt sug genom att chatta med någon/några härifrån. Jag hade ett annat konto innan jag blev singel men har glömt mitt användarnamn. Målet är att myschatta om allt och inget i livet och inte att sexchatta. Jag hoppas inte att jag skrämt bort alla genom att spilla en liten del av mina tankar här.

För att summera. Jag söker dig som är en glad och prestigelös kvinna som vill prata om allt som hör livet till för att ge mig utlopp för den saknad jag känner från mina singeldagar och MILF-äventyr.

Andra som har tankar och funderingar får också gärna höra av er, jag är en social man (känns kosntigt att säga så, men vid 26 så är man väl inte längre en kille) som älskar att prata om livets djupa frågor men också om det ytliga och vardagliga.

Hör av er
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.