Bestämd mogen kvinna sökes.

Jag söker efter en mycket bestämd mogen kvinna som kan tänka sig mig som naken passupp att hunsa.

Den enda kvinna någonsin som med framgång hunsat mig i vardagen, var min under 90-talet då tilltänkta svärmor Anita.

Under middagar så antingen ignorerade hon mig och talade förbi mig, eller så hunsade hon mig. "Du kan duka av", "du kan ordna kaffe", "du kan hämta x i bilen", "du kan sätta in i diskmaskin"...."Du kan..." var nog hennes mest vanliga öppningfras till mig.

Värsta tillfället var nog när jag tänkte lägga mig i samtalet mellan Anita och dottern Sussie jag var tillsammns med, och får från Anita höra "du kan vara tyst". Då hettade det i mig, aldrig att jag tagit sådant tidigare, men snart hettade det mest i kinderna av genering när jag tittar ner i bordet och inte säger något. Jag blev en mespropp tillsammans med henne.

Allt slutade med att jag för det mesta satt tyst under middagar och slölyssnade till deras ointressanta snack om mest sömnad, de hade ju rena sömnadsfetischen, medan jag obemärkt försökte se så mycket jag kunde av Anitas slappa bröst hon var helt oblyg med, aldrig bh under blusen eler linnet, och hennes lår upp under kjolen.

Jag började gilla att hon hunsade mig, ville att hon skulle ha mig att ränna åt henne, top model Sussie försvann in i dimman, ville vara ensam med Anita, satt och fantiserade om at hon hunsade mig naken.

Lite av min "ultimata" dröm är att träffa mogen kvinna som är som Anita i kynne, inställning, attityd och som kompletterar alla vardagliga "du kan..." med även mindre vardagliga i stil med:

-"du kan förvara dina kläder i lådan där när du är hos mig"
-"du kan ha kukbur"
-"du kan ordna mitt badvatten när du rengjort badrummet"
-"du kan slicka min fitta"
-"du kan göra fint i köket"
-"du kan lägga di över mina knän"
-"du kan..."

Väldigt gärna blir jag stadigvarande naken passupp eller i bara förkläde för mogen bestämd kvinna som kan tänka sig att bli servad på detta viset.
Jag har
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.