Gillar du det som är perverst, tabu, förbjudet, skevt ...

Är du lika pervers och förbjuden som jag?
Gillar du att utforska det som anses vara riktigt tabu och förbjudet? Uppskattar du det udda och bisarra, då är jag övertygad om att jag är mannen för dig.
Jag söker likasinnade individer i Stockholms närområde för möten, inte bara onlinekonversationer.
Du kan vara säker på att även dina mest extrema fantasier och fetischer är något jag hanterar utan problem, tvivlar du på det så skriv gärna och utmana mig. Än så länge så har jag inte stött på något/någon som skrämmer mig.

Här har du är en stabil och pervers man som alltid letar efter nya sätt att utmana sina gränser. Som dominant njuter jag av tvång och känslan av att utnyttja. Har sedan barndomen uppskattat porr, rätt så grov sådan, och det har format mig till den man jag är idag.

Självklart respekterar jag dina gränser för att skapa en trygg och givande upplevelse för oss båda. Jag är även diskret och kan erbjuda en trygg mötesplats om så önskas.
Om du vill veta mer om mig finns ytterligare och mer detaljerad information i min profil.

För att fånga mitt intresse, beskriv gärna hur du föreställer dig vår första träff. Var inte rädd för att vara ärlig och frispråkig i din beskrivning för jag dömer ingen då vi alla har olika preferenser och fantasier.

Är du seriös så svara med en utförlig beskrivning av dina önskemål, vad du gillar och dina förväntningar inför en eventuell träff. Jag är intresserad av att förstå dina preferenser och målsättningar för vårt möte samt vilka fantasier du önskar utforska och förverkliga.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.