Nyfiken eller erfaren kvinna som vill ge anala lekar.

Hej.
Detta är en 100% seriös annons. Vänligen respektera den som sådan.

Jag går rakt på sak o förklarar vad det är jag söker här. Jag söker nämligen en kvinna som själv har ett intresse/fascination av anala lekar, i synnerhet som "givare."
Min kink är alltså lite mer... ska vi säga avancerad- än bara lite pegging med strapon. Dvs fisting, töjning, djup(!) penetration osv. Absolut ingen fecal matter, som det så fint heter på engelska. Därför skriver jag "en kvinna som själv har ett intresse." Det betyder inte att du behöver vara erfaren inom området eller ens provat tidigare. Däremot är det viktigt att du vet vad det innebär och av flera anledningar själv tycker att detta är något spännande/kul/upphetsande eller vad du vill.

Att annonsera här o tro att man skulle hitta någon är antagligen nära 0% chans. Å andra sidan- spelar man inte vinner man inte. Att råka hitta någon som dessutom själv är intresserad att vara mottagare av dessa lekar räknar jag inte ens med existerar i mitt universum, men bevisa mig gärna motsatsen.

Övriga sexuella aktiviteter är av underordnad betydelse men såklart inte ovälkommet. Jag har inget egenintresse i att målet med dessa lekar måste leda till min egen orgasm, inte ens könsstimulering. Åter igen- det är naturligtvis inte ovälkommet dock.

Jag hoppas ni förstår vad jag söker.
Ett svar från er är inte en förpliktelse att fortsätta kontakten, så är ni bara det minsta nyfiken på mig eller det jag beskrivit ovan så tveka inte att skriva en rad eller två.

Ha det bra så länge.