Vägarna kan vara ensamma

Ja då sommaren 2024 står och knackar på dörren nu, så skulle jag vilja knyta lite nya vännskaper runt om i södra Sverige. Skulle vara kul att lära känna någon trevlig, som till exempel skulle vilja ses om jag framöver får en tidig kväll, allt ifrån att ta en öl, eller vad som egentligen haha. Lite mänsklig kontakt under veckodagarna. Kör mestadels överallt ifrån stockholm som högsta punkt och sedan söderut till ystad, från öst till västkust.

Kan sitta och tjöta telefon de flesta dagar, kan vara lite nervös kring nya människor i början, men efter en liten stund så släpper jag loss och då kommer du undra om jag egentligen inte är den mest socialaste kille du träffat haha.

Vem söker jag då ?
Jo du ska gärna vara av det kvinnliga könet, gärna vara lite social, snäll och hellst inte ha det superfina i kanten. Du ska va en som tar vara och uppskattar dem små stunderna i livet, och gärna ha lite humor haha.
Vad din relationsstatus är det är helt upp till dig, det enda jag inte vill är att bli jagad av någon eller behöva parkera mitt ute i skogen, knacka på en tall 3 gånger, göra 4 piruetter, sjunga här kommer pippi långstrup, medans jag skuttar fram i skogen haha. Ni fattar vinkeln.

Sen ska det vara allra klart att det inte kommer kunna bli annat än vänskap, jag har någon som väntar på mig när jag kommer hem trots allt, och hon vet vad jag pysslar med och varför. Jag lämnar inte henne oavsett vad som händer när jag är ute i landet.

Om du har kommit så här långt och du passar in på det jag söker, och skämtet fick dig att le även det minsta, så tycker jag absolut att du ska skicka denna fillur om inget annat så ett hej, för då är du just den som jag skulle vilja lära känna.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Sökes framöver
Hela södra/del av mitt Sveri
Sverige Blekinge län
Kille söker tjej
18/4, kl 05.55
 43/0