Avsugning i gloryhole ikväll tisdag 26/3 Kalmar

I helgen hade vi vår första träff i vårt gloryhole och det blev ju en succé som vi nu vill återuppleva i repris redan nu idag/ikväll 26/3. Ni ska bara veta hur daddy satt i bakgrunden och njöt av att se sin twink/son sitta på knä och bli matad av flera stora och välhängda kukar som kom på besök och lämnade ordentliga satser. Därför eftersöker vi flera nya potentiella manliga kandidater mellan 18-52 år som själva eller tillsammans med andra killar och män vill komma och göra ett besök i vårt gloryhole i centrala Kalmar ikväll. Vi garanterar dig full diskretion och anonymitet om så önskas, men vårt enda krav är att du ska vara inom det nämnda åldersspannet, vara fräsch och åtminstone trimmad och i någorlunda god kroppsform och om du är välhängd är detta bara en bonus. För oss spelar din sexuella läggning eller civilstånd inte någon roll, vi måste erkänna att vi båda lockas av tanken att tillfredsställa äldre välhängda fräscha pappor med lite av en daddy/dad-body-kropp som yngre snygga twinks och småbarnsfarsor som lever i ett förhållande.

Vi vill enbart att du kommer hit för att bli ordentligt tillfredsställd med härlig oral njutning av enbart mig medan daddy tittar på eller att vi tillsammans suger dig om du går med på det, annars kanske jag suger av honom samtidigt som dig, men på var sin sida av skynket.

Sammanfattningsvis så letar vi efter dig mellan 18-52 år med fräsch kropp och välhängd kuk, singel som sambo och gift eller ung som äldre, gay/bi som hetero.

Vi finns på den gröna K-appen för vidare chatt och överenskommelse. För att vi ska ha ett intresse för dig som potentiell kandidat bör du ha åtminstone en men gärna flera nytagna bilder på din profil för att du ska få svar, har du inte det så bör du skicka en bild för att fånga vårt intresse oavsett hur diskret du anser dig vara. Vi alla är ju här av samma anledning.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Avsugning i gloryhole tisdag kväll 26/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
25/3, kl 18.54
 180/5 
Avsugning i gloryhole idag 24/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
24/3, kl 10.26
 214/5 
Avsugning gloryhole i Kalmar sön 24/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
23/3, kl 13.31
 277/8 
Avsugning i gloryhole 15/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
15/3, kl 12.56
 466/10