Avsugning gloryhole i Kalmar sön 24/3

Vi båda har länge haft en snuskig fantasi vi länge velat ta tillfälle i akt och uppleva. Därefter eftersöker vi en eller flera män och killar mellan 18-52 år som tillsammans med andra killar och män eller enskilt var för sig skulle vilja komma och besöka oss och vårt gloryhole i centrala Kalmar imorgon söndag 24 mars.

Vi har en nyfikenhet att i första hand hitta killar och män mellan 18-50 år (går även bra mellan 50-55 år, men då ska vi tycka att du ser väldigt fräsch ut och ha en riktigt schysst kuk) som oavsett din sexuella läggning och/eller civilstånd vill besöka vårt gloryhole för oral tillfredsställelse. Tanken är att jag (den yngre killen) sitter bakom skynket och tar väl hand om dig med mina händer, mun och tunga medan min 45-årige vältränade och fräscha daddy sitter på samma sida som mig och tittar på medan jag suger en eller flera kukar. Och vem vet, han kanske också får någon typ av infall och sätter sig bredvid mig och vi tar väl hand om dig och din kuk tillsammans eller att han ställer sig i höjd med din kuk och låter mig suga hans kuk samtidigt som jag suger dig.

Detta är något vi har snackat och fantiserat om väldigt länge men inte blivit av, så därför eftersöker vi dig som är villig och nyfiken att besöka oss i centrala Kalmar (Malmen/Esplanaden) imorgon söndag 24 mars, och vi kan garantera dig full anonymitet och diskretion oavsett om du är gift/partner, heterosexuell eller nyfiken småbarnsfarsa om så önskas men det enda kravet är att du ska vara inom åldersspannet och kunna uppvisa nytagna (kuk)-bilder på profilen eller genom någon app. Känner du till en eller flera andra killar och män som är nyfikna så hade ni gärna fått besöka vårt gloryhole samtidigt, det hade varit något spännande om att turas om att suga flera kukar samtidigt. Men något som vi går igång extra mycket på är gärna killar och män som är lite av en daddy/dilf, mellan 40-52 år, fräscha och vältränade som gärna har en välhängd kuk.

Vi finns i centrala Kalmar och garanterar dig en minnesvärd upplevelse du inte kommer bli besviken på.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Avsugning i gloryhole ikväll tisdag 26/3 Kalmar
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
26/3, kl 13.30
 249/2 
Avsugning i gloryhole tisdag kväll 26/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
25/3, kl 18.54
 182/5 
Avsugning i gloryhole idag 24/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
24/3, kl 10.26
 216/5 
Avsugning i gloryhole 15/3
Kalmar
Sverige Kalmar län
Kille söker kille
15/3, kl 12.56
 468/10