Upptagen, nyfiken kvinna sökes.

Hej på er,

Jag är en sexuellt äventyrlig och lekfull kvinna som saknar sällskapet av en älskarinna i mitt liv. En kvinna som liksom jag är sexuellt aktiv, driven, lekfull och äventyrlig. Som går all in i akten, och som söker bägges njutning. Som gillar att ge lika mycket som att få.

Det skulle vara underbart att få gå på dejt med en tjej, känna kemin och i bästa fall klicka, och kunna inleda en sexuell vänskap så här på vårkanten.

Varför skriver jag till er par?

Jo, för att jag vill nå kvinnan i paret. När par skriver till mig är det alltid mannen som skriver och frugan tycks oftast knappt delaktig. Fruktansvärt tråkigt.

Jag söker den gifta bi-kvinnan som både vill och får träffa en kvinna för sitt eget nöjes skull. Jag vet att ni finns, ni som vill detta.

Och om vi klickar, du upptagna kvinna och jag - så kanske vi vill bjuda in din make. Eller inte. Kanske får han bara titta på? För i centrum vill jag att du och jag ska vara. OCH om du har en riktigt liberal make, så har jag fler än en fantastisk älskare som gärna skulle vilja att jag bjuder in en kvinna till.

Så - finns du upptagna kvinna som vill utforska din bi-sida?

Hör av dig.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Finns du där - kåta, lekfulla tjej eller kvinna?
Stockholm, gos mig eller dig
Sverige Stockholms län
Tjej söker tjej
11/3, kl 23.33
 901/6