Finns du där - kåta, lekfulla tjej eller kvinna?

Hej alla fina BC-systrar!

Jag är en sexuellt äventyrlig och lekfull kvinna som saknar sällskapet av en älskarinna i mitt liv. En kvinna som liksom jag är sexuellt aktiv, driven, lekfull och äventyrlig. Som går all in i akten, och som söker bägges njutning. Som gillar att ge lika mycket som att få.

Det skulle vara underbart att få gå på dejt med en tjej, känna kemin och i bästa fall klicka, och kunna inleda en sexuell vänskap så här på vårkanten.

Jag är inte den mest erfarna på tjejsex, men älskar att ge oralt, hångla och smekas. Jag har flera saker jag längtar efter att få prova med en älskarinna, och kanske har du det också? Jag är snarare undergiven, än dominant och min ålder till trots känner jag mig snarare som 25 än 42.

Det jag också hoppas på att få uppleva med Dig är heta trekanter med ett par av mina manliga älskare. De är riktigt fina män, som vet hur man tar hand om en kvinna ordentligt och jag längtar efter att få uppleva en _lika_sexuell_kvinna som jag - tillsammans med en välutrustad, underbart sexig man. Det ena har jag redan - det andra söker jag.

Är det du?

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Upptagen, nyfiken kvinna sökes.
Sthlm
Sverige Stockholms län
Tjej söker par
12/3, kl 09.45
 4345/19