Var är du?

Hoppas verkligen hitta dig som läser min annons och profiltext och känner att jag kan vara kvinnan för dig. Inte bara någon att knulla med en kväll, utan någon som du blir intresserad av på ett djupare plan. Röra och beröra, fysiskt och känslomässigt.
För visst måste det vara fler än jag som har tröttnat på tillfälliga sexkontakter - även om det också har sin charm - och som nu längtar efter något mer.
Jag väljer att söka seriöst här på BC eftersom jag ser sex och fysisk närhet som ett underbart sätt att lära känna varandra. Tycker om att vara naken. När allt är okonstlat, avslappnat och personligt, då trivs jag som bäst.
Jag är utåtriktad men samtidigt försiktig. Försöker se humorn i vardagen för att göra den lite roligare. Skrattar mycket. Lättrörd och känslosam. Bryr mig om människor omkring mig.
Gillar litteratur, natur, djur, film, musik och mycket annat. Är dock totalt ointresserad av sport.
Du och jag måste inte vara lika rent personlighetsmässigt, men det är bra om vi delar grundläggande värderingar. Jag tänder på män som är manliga, framåt och trygga utan att vara dryga och kaxiga. En svår balans, jag vet :P Du är stabil och trygg i dig själv men har samtidigt en förståelse för andra som inte har samma styrka och möjligheter. Empati, självdistans, humor.
Om du politiskt lutar åt vänster, tycker om att dricka rödvin, lyssna på vinylskivor och prata om livet - ja, då kanske vi har nåt. Eller så gillar du helt andra saker och det går bra ändå, så länge vi båda är öppna och nyfikna.
Du är, precis som jag, singel. Vi kommer ju alla med en historia och ett bagage, men om du har separerat har du kommit så pass långt att du har hunnit bygga upp en egen tillvaro och om du har barn är de så stora att det inte är alltför svårt för oss att hitta möjlighet att ses.
Så, var är du? Om du känner dig träffad, skriv! Om jag får en bra känsla av dig så svarar jag.
Kram!
//Darling Nikki
Ps: Innan du skriver till mig, fundera på om du verkligen stämmer in på det jag söker. Rätt ålder, bor i Skåne, singel? Har du en utförlig profiltext? Ge mig en chans att direkt göra en bedömning om du kan vara intressant för mig. Ser gärna nån bild på dig, men en smakfullt lättklädd bild smäller högre än en kukbild, just saying ;)
Puss!

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Konsertsällskap Malmö Live 31 maj (Annika Norlin)
Malmö
Sverige Skåne län
Tjej söker kille
11/4, kl 21.49
 4547/25