Kvinna i karriären

Du befinner dig mitt i en hektisk vardag och framgångsrik karriär. Du känner att du ibland vill koppla och leva ut. Du känner att du saknar den där pirrande känslan av åtrå i kroppen. Samtidigt vill du känna en flärd i vardagen.

Här har du en man som arbetar i Sthlm city. Vi tar en lunch och ser var detta leder. Måhända en aw? En gemensam shoppingtur och fika på stan? Successivt lär vi känna varandra och ser var detta leder. En trevlig gemensam stund som bryter av vardagen. I förlängningen när vi bygger tillit och skrattar tillsammans mer än så – åtrå och erotik utan en kärleksrelation. Helt enkelt den avkoppling vi bägge så väl behöver. Att du lever i en relation inget hinder, snarare en trygghet att vi befinner på samma nivå och inte ser parbildning som en fortsättning.

Väck mitt intresse – formulera hur du ser på mitt förslag. Ditt inre betyder mer än ditt yttre. Sedan brukar karriär och målmedvetenhet vara en del av en helhet som även präglar ditt yttre. Du är välvårdad, även om tiden inte medger den mängd träning som du strävar efter, och gillar mode.

Kramar //T
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.