Bästa sexkontakten?

Den bästa sexkontakten eller den största sexkontakten?

Det finns många sätt som våra konkurrenter, andra kontaktsidor, använder för att blåsa upp siffrorna eller på andra sätt tro att just deras sexkontakt är störst, bäst och ger garanterat en het sexträff.

BodyContact redovisar alltid siffror som har förankring i verkligen.

Om du vill hitta den bästa sexkontakten utan att surfa ihjäl dig eller googla dig blå så kommer här lite tips som låter dig se igenom de snygga fasaderna och krångliga avtalsvillkoren.

Massiva avtalsvillkor

Innan du registrerar dig, så kommer du säkert att behöva läsa igenom ett massivt användaravtal som i bästa fall är på svenska. Ju mer text och invecklat/tillkrånglat språk, ju större chans att du missar något viktigt. De allra flesta kontaktsidor med långa avtalsvillkor tar bra betalt och har gjort det mer än onödigt svårt att avsluta ditt medlemskap. Se upp!

Hutlösa summor för medlemskap

Sexkontakter och vanliga kontaktsidor också, tar ganska bra betalt för sina tjänster. Allt från någon hundralapp till flera hundralappar per månad. Ibland kan det vara gratis att registrera sig, men sedan kostar det givetvis pengar för att få möjlighet till att kunna skriva till någon eller svara på brev som man får. Eller så är det billigt den första veckan, men när du glömt avsluta kontot så förnyas ditt medlemskap automatiskt i en månad till fullt pris.

Uppblåsta medlemsantal

Vissa större kontaktsidor är notoriska när det gäller att spegla statistik och siffror som bättre än vad de egentligen är. Det är inte något konstigt eftersom ett högt medlemsantal ofta ger intrycket av att det är en bra och populär kontaktsida.

En sida säger: "En medlem representerar ett konto vars inloggningsdatum skedde inom de senaste 2 åren."

Vad innebär detta? Jo merparten av medlemmarna på sidan kommer aldrig någonsin att svara på ditt brev du skickar till dem eftersom de redan dumpat sin profil för länge sedan. Undvik sådana sajter.

Samma sida säger också: "Beräkningen ovanför är ungefärlig och borde inte litas på när man registrerar sig eller betalar."

Med andra ord så kan siffrorna vara helt påhittade eller uppumpade med fiktiva siffror för att få sidan att framstå väldigt populär.

Utländska företag

De senaste åren har utländska, ofta multinationella företag gjort sin entré när de insett att här finns det pengar att tjäna. De lockar med "miljontals" medlemmar och ofta anger de inte hur många svenska medlemmar som de har. Om de gör det så kan du nästan vara säker på att medlemssiffrorna inte alltid kan vara korrekta.

"Personerna i fotografierna är inte alltid faktiska medlemmar"

Så brukar det stå ibland. Ska man gissa på att medlemmarna som visas på bilderna inte ens existerar eller har de tagit de bästa bilderna och gör reklam för dem fastän de inte längre än medlemmar?

Kärlek på BodyContact
Skapa gratis konto

Du kan lita på oss!