Par för träff onsdag 6/2??

Hej!

Onsdag till torsdag 6-7/2 är jag på konferens i centrala Stockholm och söker ett okomplicerat par för träff på mitt hotell. Jag söker er, ett par som vill njuta tillsammans med mig. Kvinnan i centrum, cuckold, alla med alla eller vad vi känner för upplägg som passar oss. :)

Vem är jag då? Jordnära kille på 32 år och som lever under ordnade förhållanden med fast jobb, bostad och socialt umgänge. Pga flexibelt arbete kan jag ses dagtid liksom kvällstid. Älskar att njuta av vad livet har att erbjuda som god mat, resor och självklart sex! När det gäller sex så är jag öppen för det mesta men har fastnat för par. Henne i centrum, jag i centrum, alla med alla, cuckold.. Allt har sin charm. Jag har erfarenhet sen tidigare då jag har träffat ett flertal par för både enstaka och återkommande träffar. Dock träffar jag inga nu. :) Annars gillar jag både mjukt och hårt, både ge och få oralsex, gillar analt.. Sprutar mycket så ni vet om detta. ;)

Vilka är NI då? Ett par med hjärtat på rätta stället och som känner sig trygga med varandra! Ålder och utseende är inte det allra viktigaste utan desto mer personkemin. Hellre ett par extra kilon än anorexia tack!

Ser som självklarhet att ni är vän med tvål och vatten samt vet vad skydd och diskretion betyder.

Verkar jag passande? Tveka inte utan skriv! Har självklart Kik och mobil.

Varma hälsningar!

PS. Snackare undanbedes! Jag vill träffas. :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.