LOVESHACK NIGHT - PAR Vs. PAR + TJEJER = INGA SINGELKILLAR !

Hallå alla fantastiska par och tjejer här inne på BC : )

Nu på lördag den 2:a Februari så presenterar LOVESHACK årets första LOVESHACK NIGHT för alla par och tjejer som vill njuta av en underbar och skön afton UTAN singelkillar.

Alla LOVESHACK kvällar inleds med välkomnande mingel där nya och tidigare gäster får chans att bli små pirr på varandra samtidigt som baren bjuder på en mousserande välkomstdrink till alla gäster som valt DELUXE och V.I.P som prispaket denna afton. Därefter inleds kvällens sittande middag som bordsserveras av Ert trevliga värdpar. Under middagen blir stämningen och gemenskapen oftast väldigt hög samtidigt som suget efter kvällens spännande äventyr växer inombords.

Efter avslutad middag så väljer en del att fortsätta kvällen med en stund i bastun medans andra kanske vill fortsätta med att socialisera i baren innan nattens heta lekar inleds.

LOVESHACK NIGHT är en perfekt kväll för par och tjejer som är nyfikna på att vilja träffas i en avslappnad och neutral miljö i stället för oändliga kaffeträffar eller andra möten som sällan leder till sexuella lekar. Då är det både enklare och trevligare att besöka LOVESHACK och få möjligheten att träffa flera par en och samma kväll.

LOVESHACK INFO
Datum: Lördag 2:a Februari
Öppettider: 20.00 - 02.30
Insläpp middag: 20.00 - 21.00
Efterinsläpp: 22.00 - 23.00
Inriktning: LOVESHACK - Par vs. Par + Tjejer
Välkomstdrink: Ja, för gäster som väljer DELUXE och V.I.P
Middag: Ja, pris 100:- för alla prispaket utom V.I.P
Bonus: Ja, för gäster som väljer DELUXE och V.I.P
Vickning: Ja, för gäster som väljer DELUXE och V.I.P
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil, husvagn
Gästgaranti: Ja, om antalet gäster är mindre än 10 st.


Vem / vilka passar LOVESHACK NIGHT för ?
LOVESHACK NIGHT är kvällen för alla par och tjejer som vill njuta av god mat och dryck samt spännande möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö utan singelkillar.VILKET PRIS PASSAR ER DENNA AFTON?
2019 presenterar LOVESHACK som första sexklubb i Sverige möjligheten att som gäst själv välja vilket pris man önskar betala i entré. Totalt finns 4 st. olika paketpris att välja på när man besöker LOVESHACK. Från GRATIS ENTRÉ till V.I.P som även har ALL INCLUSIVE i baren. För mer information om dessa olika prispaket så rekommenderas hemsidan där man även anmäler sig till denna spännande afton av sexuella möten tillsammans med andra gäster.


LOVESHACK GÄSTGARANTI – FÖRST I SVERIGE
LOVESHACK är mycket stolta över att som första sexklubb i Sverige kunna presentera GÄSTGARANTI.

Skulle antalet gäster vara mindre än 10 st. personer när entrén stänger för kvällen så drar LOVESHACK av 100:- sek. på samtliga prispaket i samband med hemgång. LOVESHACK kallar detta GÄSTGARANTI.

Aldrig tidigare har antalet gäster för en kväll blivit så ointressant. Från och med 2019 så är alla som besöker LOVESHACK vinnare även om antalet gäster för en kväll skulle vara mindre än i det egna sovrummet : )


LOVESHACK BED & BREAKFAST
För gäster som önskar övernatta så har LOVESHACK ett eget B&B som har fått toppen betyg sen premiären 2017. Stämningen och gemenskapen på B&B är oftast väldigt hög vilket skapar en perfekt förfest och inledning inför en kväll på LOVESHACK. Totalt finns 11 st. helrenoverade rum som är ljusa och fräscha samt ett kök, 3 st. toaletter och 2 st. duschutrymmen plus 1 st. bastu ! I priset för övernattning så ingår bäddade sängar, frukost, natta mat + GRATIS ENTRÉ till söndagsklubben LAZY SUNDAY.

PRISEXEMPEL: Dubbelrum inkl. frukost fr. 600:- sek.

Tveka inte att redan nu planera Ert kommande besök med övernattning denna kommande vinter. Boka med fördel i god tid då det oftast är fullbokat sista veckan innan aktuellt datum. Bokning görs i samband med anmälan på LOVESHACK´S HEMSIDA !Massa härliga LOVESHACK hälsningar


/ Mia och Mattias
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.