LUST X-tra, par och tjejer 26 januari

Nu gör vi en ny fest den 26 januari, men den här gången är det bara för par och singeltjejer. Det gäller att vara ute i god tid om man vill vara med på LUST X-tra.

Insläpp 20 - 21. kom i tid!
Medlemskrav och föranmälan samt entré betalas i förskott.

I entréavgiften ingår alltid alkoholfri välkomstdrink, något lätt att äta vid tolvslaget samt fika och snacks under hela kvällen. I baren kan gästerna lämna in medhavd alkohol (ej starksprit) samt köpa folköl, cider, alkoholfri dryck och hyra handdukar om man inte har egna med.

Varmt välkommen till LUST - Sveriges nyaste fest för swingers, livsnjutare och icke-monogama. Stor temafest första lördagen varje månad - dansgolv - internationell standard - lyxig lounge - en hel våning med massor av lekyta!

- ARRANGÖRER ÄR FÖRENINGEN LUSTHUSET -
Bakom LUST ligger samma gäng som den mycket framgångsrika Relaxklubben - föreningen LUSThuset. Vi har ett väldigt brett utbud av tillställningar, allt från lesbiska BDSM-fester till avslappnade fikaträffar, swingersfester och studiecirklar - det finns något för alla smaker!

- VÅR LOKAL -
Vi har nu en egen lokal på 400 kvm i Högsbo i sydvästra Göteborg. Lokalen är nyrenoverad och helt anpassad för vår verksamhet med ett stort omklädningsrum, duschrum och bastu, en lyxigt inredd lounge med plats för många och till och med ett dansgolv! På andra våningen finns det bland annat drygt 30 kvm sängyta varav två sängar som är 3,6x2 meter, både mindre privata rum och en stor leksal. Det finns gungor, ett Klinikrum för doktorslekar och självklart har vi även BDSM-möbler.

- VÅRA FESTER -
Många förknippar swinging med parfester och partnerbyte men våra fester är så mycket mer än så. Vi uppmuntrar alla att utforska sin LUST på olika sätt - bisex, gruppsex, bondage, anonymsex, tantra eller S/M - alla går igång på olika saker. Vissa tycker att det är jättehäftigt att ha sex med sin partner i ett eget rum med ett tunt draperi för dörren. Andra vill ha sex tillsammans med 5 främlingar med massor av åskådare runtomkring.

- MER INFORMATION FINNS PÅ VÅR HEMSIDA -
Där kan du läsa lite råd och tips till nybörjare, både singlar och par, mer om festen och så kan du såklart anmäla dig till fest eller ansöka om medlemskap. Vill du veta hemsidesadressen är du varmt välkommen att höra av dig till vår profil.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.