XXL Bull söker ett Cuckold par

Med lite hop så söker jag en spännande relation med par där vi får njuta maximalt av varandras sexualitet på en okomplicerad sätt och ett avslappnad tillvaron. Söker därför ett öppensinnad par som vill lära känna mig och utveckla en porrig SEXIG relation ihop med mig där nyfikenhet och sexlust är basen i våra träffar. Är ni erfarna eller oerfarna cuckold par spelar ingen roll men ni ska gilla ideen att ta in en extra man för att krydda ert sexliv. Mannen i paret ska dilla att skämma bort sin fru genom att bjuda in en extra kille och njter av att se sin fru ihop med en anan man, du får gärna vara passiv eller påpaslig till mig.
Själv är jag erfaren av tidigare relation både långa men även korta möten där tre personer väljer att lämna allt bakom sig och släppa all kontroll för att stanna tiden och njuta här och nu av varandras kåta blickar sensuella beröring och ohämmad sex.
Är ni intresserade av att träffas och känner er redo att ta steget med mig, tveka inte att höra av er. Vänligen krångla inte till det evighets chattande och låt kåtheten och nyfikenheten ta över. Självklart är första möten kravlös så utrymmet för att känna efter finns. Jag är mer av en traditionell kille som tror på möten med människor i verklighet. Diskretion och trygghet är viktigt för att detta ska funka.

Har även en fin 2a som vi kan var i ;)

Mvh
J
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.