Nyfiken på vaxning av erfaren ? Helt anonymt och gratis !

Är du trött på att ständigt raka dig? Är du också trött på att det direkt blir rakfinnar och irriterande stubb som kliar i underlivet? Har du funderat på att vaxa dig och bli helt mjuk och slät i ett antal veckor framåt?

Jag ska öppna salong i början av nästa år och gör detta gratis tills vidare. Har vaxat närmare 200 kvinnor och vågar påstå att jag vet vad jag håller på med. Gör det ont? Det är inte smärtfritt men med rätt grepp och bra metodik upplever de flesta att det inte är så farligt som man kanske kunde tro i förväg. Viktigt är hur mycket man anstränger sig när man lägger vaxet och i vilken ordning. Vill du ha en softare behandling så får du det hos mig för jag har inte bråttom men antagligen inte på salong som måste ta betalt för antalet minuter de jobbar. Du kan givetvis avbryta när som helst om du, trots allt, upplever det obehagligt.

Kan man ligga där naken inför en okänd kanske du frågar dig ( med all rätt! )? Ja, det kan man. För mig är det inget konstigt då jag är van och agerar 100% professionellt. In i minsta detalj. För mig finns det inget sexuellt i detta. För dig är det antagligen en ovan och mycket obekväm situation. Därför tar vi det extra lugnt och försiktigt i början, innan vi går vidare. Efter lite småprat några minuter brukar anspänningen släppa. Du är också helt anonym.

Om du känner dig ovårdad och vildvuxen i underlivet kan det bli ändring nu! Vill du behålla en smal string eller annat går det förstås bra. Annars blir du helt slät, och dina blygdläppar mm blir mycket finare än vi traditionell rakning, i ett antal veckor. Många upplever en befriande känsla av att slippa tänka på rakning och ha en soft känsla i trosorna!

Du kan vara hur vildvuxen du vill när du vaxar dig. Jag rakar ner det snabbt med maskin till önskad längd. Bara håret fått växa fritt i minst 3 veckor så finns det flera skonsamma vaxsorter att välja på. Det går även att vaxa stubb som är 1 vecka men då med ett hårdare vax.

Välkommen till en ny värld med ett mjukare och vackrare underliv!!!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.