PLEASURE - SÄSONGSAVSLUTNING AV SVERIES HETASTE SOMMARKLUBB!

Hallå alla underbara par, tjejer och killar här inne på BC : )

Nu på lördag den 1:a September är det stor final av PLEASURE som denna sommar har varit Sveriges absolut HETASTE och SKÖNASTE sommarklubb för alla par, tjejer och killar som önskat heta, vilda och spännande möten på flera i sommarnatten.

Denna afton levererar LOVESHACK nu en extra lyxig kväll med inslag som klassisk BARTÖMNING*, smarrig SOMMARBUFFÉ, fri GLASSBAR på natten för att kyla ner alla heta gäster, samt avslutningsvis även LOVESHACK´S klassiska VICKNING till alla sexatleter som önskar extra energi sista timmen innan stängning. Allt detta kryddat med en fantastisk mix av underbara gäster i en fräsch och trygg miljö.

*BARTÖMNING
Denna afton har baren klassisk bartömning på utvalda drycker som både är alkoholfria samt alkoholhaltiga. Lita på att kunna avnjuta kvalitets dryck till extra bra pris under en begränsad tid denna kväll.

SOMMARBUFFÉ
Under hela denna härliga sommar så har köket bjudit på lite enklare sommarmat och till finalen av PLEASURE så dukar köket fram en riktigt smarrig och god SOMMARBUFFÉ mellan kl: 20.00 till 22.00.

GLASSBAR
Årets sommar har verkligen slagit värmerekord, men det finns ett ställe som varit hetare än solen denna sommar och det är PLEASURE. För att svalka lite i värmen så har köket varje afton presenterat swing-Sveriges första GLASSBAR där kvällens gäster kan ta så mycket glass man bara orkar under kvällen. Denna kväll är inget undantag om man önskar lite god kyla efter heta lekar.

VICKNING
Som alla vet så serverar LOVESHACK alltid en klassisk vickning till alla gäster som önskar lite extra energi i kroppen sista timmen på natten innan LOVESHACK stänger. Givetvis med 3 sorters senap samt ketchup från Johnny´s.

GRATIS ENTRÉ*
LOVESHACK`S galna erbjudande med GRATIS ENTRÉ för alla gäster som övernattar på det egna BED & BREAKFAST har resulterat i full beläggning hela sommaren. Två nya rum har dessutom hunnit byggas under sommaren och nu har LOVESHACK hela 11 st. snygga och fräsch rum att övernatta i. Till finalen av PLEASURE så har givetvis alla övernattande gäster GRATIS ENTRÈ men önskar man vara med på middagen så tillkommer 150:- per person.

Prisexempel: Dubbelrum inkl. frukost & gratis entré = 700:- sek. (HELT GALET !)

För alla med husbil eller husvagn så kan LOVESHACK även erbjuda GRATIS parkering intill BED & BREAKFAST. (MEGA GRYMT !)

TEMA: HOT SUMMER NIGHT
Kvällens tema är en sista het sommarnatt med allt det PLEASURE står för [välbehag, åtrå, lust, glädje, nöje] i en skön och härlig mix av underbara möten och njutning tillsammans i en fräsch miljö.

DRESSCODE
För att lyfta fram sommarens varma dagar av sol och bad samt nätter av njutning och nöje på LOVESHACK så är kvällens dresscode: BEACH & SWIMWEAR som gäller. Med andra ord, ta fram årets strandklädsel en sista gång innan kylan kommer till vårt avlånga land.

ANMÄLAN
Inför finalen av PLEASURE så har det redan inkommit ett stort antal anmälningar och önskar man få en inbjudan till denna kväll så gäller det att anmäla sig NU om man vill uppleva en afton med nöje, njutning och glädje i en fräsch och trygg miljö.

PLEASURE INFO
Datum: 1:a September
Öppettider: 19.00 - 02.30
Insläpp middag: 19.00 - 20.00
Efterinsläpp: 22.00 - 23.00
Inriktning: PLEASURE FINAL
*Bartömning: Ja, på utvalda drycker
Sommarbuffé: Ja, mellan 20.00 till 22.00
Glassbar: Ja, fri glassbar från kl: 23.30
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil, husvagn
Entré inkl. Buffé: 250:- per person
Entré Efterinsläpp: 100:- per person (GALET BILLIGT)
*Gratis Entré: Gäller alla som övernattar på LOVESHACK BED & BREAKFAST. OBS! Notera att övernattande gäster som önskar delta vid middagen denna afton betalar 150:- p/p för buffén.

Vem / vilka passar FINAL PLEASURE för ?
Denna afton är utmärkt för alla par, tjejer och killar som älskar heta och vilda möten i sommarnatten.


ANMÄLAN GÖRS PÅ LOVESHACK´S HEMSIDA !
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.