Nakenbad lärare till nyfiket par

Hej.
Bara förtydliga så inga missförstånd uppstår. ;-) vi söker ingen till sexpartner till denna annons, ev snälla respektfulla åskådare.
Men vi söker lite kunskap först och främst ;-)
Vi är ett par som pröva mycket i våra dagar.
Men nu är vi sjukt sugna på att pröva ett riktigt naken bad och då första gången Amundön var tanken.
Det vi tänker vem vet kanske slutar helt annorlunda, men vi vill bada nakna ibland andra nakna, ligga och sola, och med stor sannolikhet ha sex i det fria.
Vi har ju hört historier kring nakenbaden, snuskiga gubbar som gör obehagliga saker, att det typ inte finns några kvinnor m.m ja ni har säkert själva hört dom :-) men vill gärna veta lite mer ifrån en som kanske har bra koll.
Vi leker ju med fantasin att det finns personer som tittar på när vi ev har sex, och då gärna blandat kvinnor och mön men då med respekt.
Vi börjar så.;-)
Kan ni snälla berätta kort ers erfarenheter ifrån nakenbad, finns det kvinnor där, yngre människor kring 20-40 typ, dagar som är bra att besöka? Vill ju inte vara ensamma. Ja och mer som ni kan tänka vara nyttigt och kul och veta. Så är ni snälla så vem vet det kanske är du som tittar på oss första gången, eller kanske har picknick med oss, vad vet jag :-)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.