Behöver du runkställe?

Söker en man som ofta har full pung... Jag e helt såld på sperma... det finns inget manligare! Behöver du ett runkställe? Här får du helt ogenerat dra av dig och dra runt ballen i alla rum slak, svullen eller hård tills du e nöjd!

Skulle vilja hitta en man med fin stolt kuk, stor pung och mycket sperma som gärna kommer förb och tömmer kuken själv eller med min hjälp allt är upp till dig! Du ska inte behöva gå runt med tung pung i onödan... Porrigt om du e hetero och stolt över din utrustning och behöver ett fredat ställe där du kan runka och tömma hur ofta du vill!

Ser gärna att du e riktigt maskulin till sätt och utseende! Gärna hårig och muskulös, men absolut inga krav. Dock e jag grymt svag för stora grova lår... porrigt att få dyrka ett par hårda stora lår när du njuter av att vara man...Porrigt om du som hetero vill spruta ner saker som för att revirmärka med din sperma... Du kanske blir första heteromannen som tömmer kuken här!? :-)

Jag e inte desperat då jag lever med min man (som inte vet vad jag söker), tyvärr levererar han så lite och därför vill jag hitta en riktig man....

Allt börjar med en skön chat här så vi lär känna varandra lite först....

PS... befinner mig ofta på Hotell i Luleå, Umeå, Göteborg och Malmö. Så träff kan ske på mitt hotellrum där du får visa manligheten....
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.