Underbar njutning på tre

Vi söker en skön tjej/kvinna för underbar njutning på tre. Vi har mycket fokus på kvalité och efter år av erfarenhet så har vi (enligt vår bedömning) nått ganska långt. Han älskar att experimentera och har tagit hennes njutning till nya höjder. Fyra samtidiga beröringspunkter är mer regel än undantag vilket oftast resulterar i såväl G-punkts- som klitorisorgasmer. Vid något tillfälle båda samtidigt.

Skulle du säga att du är extra bra på något? Vi är så nyfikna på att utvecklas vidare i njutningens tecken så skriv gärna om du har några tips, även om du inte kanske bor så till att vi kan träffas.

Observera att kvinnan är binyfiken men att det inte finns något som helst krav på tjejsex. Generellt så är vi väldigt lyhörda och inkännande. Vi är mycket måna om 100 procent diskretion för alla inblandade i våra njutningsfyllda stunder. En träff med oss sätter bara ett avtryck i ditt eget minne.

Ett exempel på träff skulle kunna vara att du kommer hem till oss. Vi presenterar oss och visar vägen in i sovrummet där belysningen är dämpad, levande ljus och skön stämningsfylld musik. Du får en öm kyss samtidigt som ett åar händer letar sig upp under din tröja och försiktigt knäpper upp spännet till din BH. Ett par nyfikna händer smeker dina bröst bakifrån och en mun kysser din nacke samtidigt som kyssen på din mun intensifieras. Vi smeker av dig kläderna, tar av oss och kryper ner i sängen för att fortsätta med kyssar och smek. Vem vet, du kanske får frågan hur du vill komma första gången? G-punkt eller klitoris-orgasm? :)

Om det är så att du njuter av analsex kan vi prova en ställning som hon uppskattar väldigt mycket (om du ej tycker om analsex så läggs dessa övningar till handlingarna). :) Hur som helst. Tänk dig att du ligger på sidan med han bakom dig och hon framför dig. Du skulle känna den hårda kuken som med rikligt med glidmedel trycktes mot ditt anus för att sedan långsamt glida in, fram och tillbaka. Samtidigt en tumme som jobbade mot din G-punkt medan den andra handen smekte din klitoris. Om du vred upp dig något mot honom skulle ditt ena bröst få en skön behandling av hans tunga och läppar. Samtidigt kunde hon suga ditt andra bröst, grensla ditt ansikte eller bara låta händerna flyta ömt över din nakna hud medan vi steg för steg tog dig till en första underbar orgasm...

Bara ett exempel på hur en träff med oss skulle kunna se ut. Vi kan lika gärna börja med ett glas vin. :)

Vi är öppna för det mesta som inte gör ont eller är förnedrande. Vi är jordnära och ser mycket bra ut. Ta gärna en titt på vår profil och skriv några rader om du tycker att vi är intressanta. Kik finns (Kyyyrie). :)

Kram M & L
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.