Tjej som vill bli slickad? 100% fokus på henne!

Vill gärna tillfredsställa en härlig kvinna med händer och mycket tunga. Är bra på att slicka och gör det gärna länge och passionerat. Tycker om att slicka dig som är extra blöt och det får gärna vara kladdigt :) Gärna återkommande träffar, då sexet blir som bäst så!

Skulle tycka det vore grymt spännande och lite nervkittlande att komma hem till någon där dörren är olåst eller står på glänt, du ligger naken i sängen och är redan våt och väldigt sugen. Jag börja kyssa dina lår och smeker dig mellan benen, känner lukten av din härligt kåta fitta, börjar varsamt och nätt slicka dig. När jag märker du stönar börjar jag vibrera med tungan på klitoris och sakta glida in ett finger i dig och pulla dig. Suga på dina blygdläppar och vibrera med ansiktet i din fitta och mellan dina skinkor är något jag gärna vill göra också! Stort plus om du gillar bli kysst i rumpan, tycker det är sexigt och fullständigt ÄLSKAR en fin rumpa!!! När jag har slickat dig ordentligt och du har fått minst en orgasm så smyger jag ut igen !


Ingen motprestations krävs och kan vara diskret! Helst återkommande träffar vid bra kemi!

Är en ordentlig, trevlig, tränad och fräsch kille som vet vad jag vill och hur man tar hand om en kvinna på bästa sätt :)

Skriv hur du vill att jag slickar dig och du kanske har en egen spännande ide om våran första träff ;)

Kik livelife_09
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.