Söker någon som gillar wet-sex och allt vad det innefattar

Hej,

Alltid haft lite fantasier om wet-sex, gör ofta att tjejer squirtar (humble bragging!?) och alltid diggat det, även snurrat in mig på wet-lekar i fantasin, aldrig riktigt provat detta så vore kul att antingen träffa någon som är erfaren eller bara själv vill pröva sig fram.

Då jag inte är en pang på rödbettan person så skriv gärna lite om dig, typ som jag nedanför så tar vi det vidare därifrån sen.

Vem är jag då, matlagning är stora passionen, delat med djur. Rest runt jorden för bägge delarna, uppleva mat och laga mat i olika delar av världen, och framförallt se och uppleva djur i allt från djungler till öknen och bergstoppar (knäpp djurkuriosa är något jag besitter så bara fråga på om du vill chockas av djur). När jag inte är ute och reser tar jobbet en stor prio, riktigt stor prio, älskar och jobba hur tråkigt det än låter, men det tar upp en stor del av våra liv, så varför inte anamma det och göra det bästa av situationen (Nej, jag jobbar varken med djur eller mat). Nästa resa inplanerad är att segla i västindien! Så otroligt taggad, måste bara få ihop full besättning sen kör vi! Dyka, segla och bara allmänt njuta.

//H
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.