LUST + BDSM LIGHT NIGHT = LÖRDAG 7:E APRIL

Hallå alla underbara par, tjejer och killar här inne på BC : )

Nu på Lördag den 7:e April presenterar LOVESHACK en LUST kväll med inslag av BDSM. Detta blir en annorlunda afton där en viss utövning av BDSM kan komma att förekomma under kvällen i vissa valda delar av lokalerna.

Anledningen till detta inslag är att LOVESHACK under Lördag em. har ett abonnerat arrangemang för gäster som älskar och brinner för BDSM. En del av dessa gäster har även anmält sig till LUST denna afton och således kan det därför förekomma inslag av BDSM under kvällen.

Annars är LUST kvällen som vanligt med FRI ENTRÉ och en trevlig PUBAFTON där baren bjuder alla gäster på en mousserande välkomstdrink samt att köket dukar fram en trevlig MINIBUFFÉ som avnjuts under tiden som insläppet är öppet. I baren finns Swing-Sveriges bredast utbud av både öl, vin och cider samt även drinkar till trevliga priser och givetvis finns även ett brett sortiment av alkoholfria alternativ. Under kvällen så spelas en skön mix av musik från baren som ger en extra härlig stämning för alla inbjudna gäster.

Kort sagt är LUST perfekt att besöka i stället för att sitta hemma och lägga en massa tid och energi på att nätragga.

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 7:e April
Öppettider: 19.00 – 02.30
Insläpp: 19.00 – 22.00
Pubafton: 19.00 – 22.00
Välkomstdrink: Ja
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: LUST – Mixafton för par, tjejer & killar
Middag: Mini buffé
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré Pubafton: Fri Entré
Entré om man väljer att stanna hela kvällen: Tjej = 200:-, Par = 400:-, Kille 300:-

Vem / vilka passar denna kväll för ?
LUST riktar sig till par, tjejer och killar som vill slippa lägga tid och energi på att nätragga efter sexuella möten och i stället enkelt kunna träffas i en trygg och fräsch miljö som bjuder på det perfekta upplägget att njuta tillsammans.


BED & BREAKFAST INKL. BASTU = EXTRA GEMENSKAP OCH ÖKAD UPPLEVELSE !
För alla gäster som önskar extra mycket upplevelse under sitt besök så rekommenderas en övernattning på LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST som ENDAST är för swinggäster.

Här blir stämningen och gemenskapen oftast väldigt hög vilket är den perfekta inledningen på en skön och underbar kväll tillsammans på LOVESHACK. Som nyhet 2018 så finns nu möjligheten att krydda sin övernattning med en het och skön stund i bastun som finns på BED & BREAKFAST. Denna nya service gör verkligen varje besök extra lyxig samt att det ger en chans att verkligen kunna bekanta sig lite närmare med andra övernattande gäster som checkat in.

Totalt har LOVESHACK BED & BREAKFAST 7 st. dubbelrum och 2 st. singelrum som är helt nyrenoverade, samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en bastu. På baksidan av fastigheten är det gratis parkering för alla som övernattar samt att det finns möjlighet att parkera både husbil, husbuss och husvagn och till dessa få el anslutet vid ett besök.

OBS! Boka med fördel Er övernattning i god tid då det oftast är fullbokat sista veckan innan aktuellt datum. Bokning görs i anmälan nedan.


OM LOVESHACK
Att besöka LOVESHACK skall vara ENKELT ! Därför har LOVESHACK inget DYRT MEDLEMSKAP eller en DYR ENTRÉ som en del andra klubbar har. Man behöver inte ens vara medlem för att besöka LOVESHACK !

LOVESHACK är (kanske) Mellansveriges BÄSTA och TREVLIGASTE swingklubb för alla Er som önskar spännande och sköna möten med likasinnade i en trygg och avslappnad miljö. Klubblokalerna ligger ett par mil väster om Örebro och har GRATIS parkering intill fastigheten, samt även nära till tågstation där tåg från Sthlm, Gbg, Oslo och Hallsberg inkommer. LOVESHACK´S lokaler är helt nyrenoverade och har flera lekrum samt ett duschrum, bastu (2 st.), bar och en middagsdel där en god middag serveras vissa kvällar det är öppet. Detta för att skapa en härlig och avslappnad stämning samt ökad kontakt mellan alla Er gäster innan lekarna börjar i våra olika lekrum.

Kort sagt en perfekt miljö för Er som vill träffa likasinnade för spännande och härliga möten på flera ! Rekommendera gärna LOVESHACK till par eller singlar som Ni tror är sugna på att vilja besöka denna oas i Mellansverige. Mer information finns på hemsidan.


Massa härliga swinghälsningar/ LOVESHACK
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.