En vän som uppskattar ett skratt och en orgasm eller två....

Här letas det efter en kvinnlig vän, som jag vill hitta en vän att vara öppen mot och som inte kan få nog av närhet.
Som vill umgås, göra saker tillsammans och ha det där extra mellan oss båda som får att vilja hoppa ner i sängen tillsammans.


Alltid trevligt när det fungerar mellan varandra så man vill ligga under samma täcke o smeka hela kroppen, utforska, känna värmen, närheten.
När jag ligger vid sidan av någon som uppskattar kåthet så varar den under timmar. Så, kan man sen hålla på tills båda är helt slut, så känslan håller i sig ett tag så är det ju en bra dag, nä, fantastik dag. :-)

Uthållighet är något som har nämns om mig, jag ser det mer som att trivs jag med en kvinna så vill jag vissa min kåthet för henne och låta den flöda länge mellan oss. Jag tycker om närheten mellan två personer vilket gör att jag vill ligga länge och håla, smeka en person och detta gör mig också ännu kåtare. Så det hela blir att jag föredrar långa stunder i sängen och passar bra med en kvinna som också gillar att ta sin tid i sängen.

Sedan har jag en svag punkt för att vilja vara duktig med att ge, ge orgasmer. Har lite av en manlig inställning där jag vill ge många orgasmer. Jag har fort lära mig att inte glömma bort att ta tid på mig och bygga upp mot en orgasm.
Det är något specielt för mig att kunna få en kvinna som man gillar att njuta så mycket, väldigt upphetsande och så får man känna sig nöjd med sig själv efter varje gång.Mitt största intresse är fotografering, ligger på en glad amatörs nivå. Jag är en som arbetar för att kunna leva och satsar på någon skidresa till vintern. Det kan förhoppningsvis bli både fjällen och Alperna. Det var alldeles för många år sedan som jag var ute på en vintertur, Alperna har det blivit mera av under åren och i vinter skulle det vara roligt att få till en längre resa än en vecka.Om detta låter som något som kan vara intressant så ge oss en start genom att skriva till mig.

Jag har också skrivit betydligt mycket mera i min dagbok om mig själv och varför jag är här på BC. Jag tycker att det är lite svårt här på BC eftersom det är en öppen sex sida. Andra dejting sidor nämner man ju inget om sex medan här är det både sex och förhållande-sökande, vilket gör det väldigt svårt för mig eftersom jag inte bara söker ett snabbt ligg. Så jag försöker vissa upp vem jag är, vad jag söker på min profil och speciellt i dagboken.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.