Sexträff på mitt hotellrum

Gillar du som jag smekande händer, sköna runk och mjuka läppar runt våra styva kukar kan vi ha det riktigt trevligt du och jag. Jag gillar att vi båda njuter av varandra tills sperman sprutar ut ur våra kukar. Ge och ta är skönast!

Jag är nyfiken, open minded och öppen för allt som är skönt. Här är några grejer jag gillar:

Se på porr, bli kåta och samtidigt göra det skönt för varandra
Duscha och tvåla in varandra
Använda glid och olja samtidigt som vi runkar varandra
Suga kuk och bli ordentligt nersprutad i mun och ansikte
Ett finger i rumpan är ok, är annars oskuld och har heller aldrig satt på en kille, men vem vet ... under rätta förhållanden kan jag tänka mig att utveckla detta
Gruppsex ... flera på samma gång är upphetsande och porrigt

Vad gillar du? Kom med förslag!

För att du ska vara intressant för mig är du som jag gift/sambo/har partner samt bs, diskret och frisk. Du ska även vara renrakad/välansad där nere. Jag gillar INTE håriga kukar! Du ska även vara seriös med att träffas. Vill/kan du inte ses behöver du inte ödsla vare sig din eller min tid.

Jag ser mycket bra ut, är fräsch till både utseende och sinne. Är lätt att ha med att göra, är oblyg och seriös. Dessutom sprutar jag GALET mycket sperma i feta och kraftiga kaskader. Hoppas du gillar det.

Den 6-8 februari kommer jag till Malmö och jag ser fram emot att få träffa dig på mitt hotellrum. Där kan vi ostört och under diskreta former njuta av varandra.

Jag inser att jag är ute i god tid, men knyter gärna kontakt redan nu för att hitta guldkornen. Är du en av dem?
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.