Snuskfarbror vill hitta kåt kinky tjej i Skaraborg

Jag söker dig som gillar tanken att krypa upp i ”farbrorns” knä eller sitta tätt bredvid i soffan och prata om dina hemigheter. Få snuskiga frågor som kittlar och kanske känna erfarna händer som visar, smeker och berör.

Tänder du på äldre män med erfarenhet som vet hur en kvinnas kropp reagerar med skön beröring? Gillar du tanken att han visar hur skönt det kan vara långsamt öppnar upp dig och låter dig uppleva dina inre förbjudna tankar? Drömmer du också om njutning som en helhet och där sex bara är en del och inte alltid det primära?

Jag vill ha dig som är skönt nyfiken, kåt, lydig och villig att låta mig guida dig fram till skön njutning. Är du blyg eller oerfaren så spelar det inte någon roll, jag tar hand om dig från första stund. Jag är mjuk, gosig med en varm famn och ett skönt knä att sitta i. Ser ut som en snäll farbror det är lätt att anförtro sig till men bakom finns det en snuskig gubbe som utnyttjar din lust och nyfikenhet.

Det finns många scenarion vi kan komma fram till tillsammans men en skön tanke är att du sätter dig tätt intill mig, eller kanske rent av i mitt knä. Vi pratar en stund och glider in på snuskiga frågor, mina händer och fingrar visar på din kropp vad jag pratar om. Smeker och retar brösten utanpå kläderna, låter fingrarna röra låren, sära dom och efterhand leta sig upp under kjolen. Där får dom trycka mot tyget, låta det riva mot din fitta medan jag frågar ut dig hur dina killar brukar slicka dig. När jag får av dig trosorna låter jag fingrarna visa och glida över dina läppar. Doppa fingret i safterna som sipprar ur dig för att sedan öppna upp skåran och massera.

Det hala fingret får glida längre bak och rotera lite runt ditt stjärt hål. Jag ställer lite pinsamma frågor samtidigt men du låter mig fortsätta. Då säger jag åt dig att lägga dig på mage över mitt knä. Nu har jag din stjärt framför mig och jag kan klämma och massera skinkorna. Det hettar och pulserar i din fitta när jag lägger handen över den. Låter ett finger glida i dina safter, fingret får glida i skåran hela vägen upp till din tighta lilla anal. Låter fingret glida runt hålet och trycka mot ringen. Hämtar mer sekret från din fitta som jag gnider in runt ditt trånga hål. Din stjärt börjar bli hal när jag gjort så några gånger.

Jag säger åt dig att sära skinkorna med händerna och du lyder mig duktigt. Din fitta och anal är nu helt blottade för mig. Jag smeker din fitta lite utanpå men inte för mycket för jag vill inte att du ska komma än. Jag tar mer fittsaft på mitt finger som jag gnider din analöppning med. Plötsligt trycker jag in fingret, låter det pressa sig in en bit i dit smorda hål. Jag hör hur du gnyr och stönar när jag berör dig. Jag säger åt dig att knipa ihop runt mitt finger, du lyder igen, direkt. Känner hur ditt hål blir trängre när du kniper ihop, låter fingret fingerknulla din trånga stjärt.

Du är duktig berömmer jag dig och säger samtidigt åt dig att sätta dig på knä framför mig. Jag drar ner gylfen och säger åt dig att ta ut min kuk. Du drar ner mina jeans och min kuk fjädrar ut, ådrig och styv. Jag säger åt dig att slicka kulorna och dina tunga är genast där och retar mina rakade testiklar. Jag håller ett grepp om ditt hår och styr dig. Styr dig nu upp mot skaftet där du får kyssa och slicka dig upp mot det svullna ollonet. Låter dig gosa med skaftet, du gnider dina kinder och mun mot den. Till slut får du slicka skaftet upp och ner innan jag låter dig sugan in den i din mun. Låter ollonet pressa mot ditt svalg. Din mun är skön, ivrig att tillfredsställa och göra det skönt för mig.

När jag är nöjd säger jag till dig att sätta dig i mitt knä igen, nu får du sitta gränsle över mig och jag styr in min kuk mot din hettande fitta och låter dig sjunka ner över den. När du sitter stadigt och djupt nersjunken över min kuk så lyfter jag upp din topp och börjar nypa dina styva vårtor.

Gillar du dom här tankarna så tveka inte att skriv, jag vill vara din farbror som tar hand om dig lite då och då när jag är i stan och du behöver lite råd eller kanske bekänna något du inte kan berätta för någon annan. Jag är inte din pappa, och du är inte yngre än 18. Ålder är inte det viktigaste här utan inställning, lust och fantasi. Jag ser dock att du är någonstans från 20-45 år. Jag har heller inget emot om du är mullig med mjuka sköna former, tvärt om.

Vi börjar på nätet så kanske vi kan ses i Göteborg senare.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.