FtM

Jag är en singelkille som finns i Skövde men rör mig i stora delar av VG-regionen - främst mellan Skövde och Uddevalla men även en del norrut mot Gullspång.

Jag söker en FtM-person som liksom jag är intresserad av sexträffar.

Jag är trygg i mig själv och min sexualitet, gillar att man använder kondom - vi är båda friska men vill också förbli friska, i övrigt lämnar vi det mesta öppet tycker jag.

Jag är singel och har ställe att vara på men för att kunna träffas lite oftare vore det bra om även du har ställe att vara på. Jag är singel men har inte ngt krav på att du är det - vi sköter detta snyggt och diskret - ingen annan har med det vi gör att göra!

Jag jobbar oregelbundna arbetstider så kan träffas lite när som. På min fritid umgås jag med kompisar - älskar naturen och att vandra vilket jag gärna gör själv med min hund eller med kompisar. Jag tränar gärna - antingen min själv eller min hund, gillar att ta en öl ibland eller bara sitta och prata skit och titta på film.

Hör av dig så får vi se vad det kan mynna ut i!

Jag tror och hoppas att du finns som stämmer in på det jag söker - för jag finns som troligtvis stämmer in på det du söker ;-)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.