Skäm bort henne tvåfaldigt (dubbelvaginalt, m.m.)

Till Henne och Honom.

Vore det inte underbart om hon fick skämmas bort med två av allt för en eller flera kvällar?

Vi ses hos er eller i min etta i Stockholm. Hennes partner och den nya mannen ger henne massage och hjälper henne komma in på ett härligt, avslappnat humör. Två munnar, två tungor, fyra händer, tjugo fingrar som smeker henne, som leker med henne, som skämmer bort henne. All beröring gör att hon längtar efter mer. Hon känner det i hela kroppen och hennes fitta låter så ljuvligt blöt. Ska vi ge henne mer? Ska hon verkligen få skämmas bort så här?

Två män som hon samtidigt kan ha i munnen, i fittan, var hon vill. Vill hon dela på oss och ha oss på varsitt håll, i varsitt hål? Det är hennes presenter, det är upp till henne.

De lyfter henne tillsammans, vrider och vänder på henne, håller hennes armar, håller isär hennes lår, samtidigt som det både låter och ser ut som de verkligen njuter av henne.

Det känns som att hon är helt överlämnad till dem. Nästan som om hon vore deras present. De får henne att känna sig åtrådd, het och sexig.

Både extramannen och hennes partner gör allt för hennes njutning, för att hon ska känna sig trygg. Hon ska veta att hon när som helst kan säga stopp, mer, mindre eller vad hon än behagar.

Paret har länge varit trygga med varandra och extramannen har också visat sig vara lyhörd. Kanske ses de igen, kanske ses de aldrig igen. Det är deras beslut som de i lugn och ro kan diskutera när de är själva igen.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.