Bondage med multipla orgasmer för dig

Allmänt om mig själv...
Jag har tidigare i mitt liv anordnat ett antal tämligen lyckade gruppsexträffar på hotell med deltagare av bägge könen mellan 25-50 år (som mest var vi 9 personer varav tre kvinnor), men har varvat ner och söker nu bara en kvinna att träffa för skön sex på tu man hand.

Jag har mycket bred lång erfarenhet av gruppsex, bisex, bondage och viss kinky (analmassage), men har inte sysslat med SM och tänker inte göra det heller då det faller utanför mina preferenser. Jag har givit ett antal kvinnor bondageupplevelser med viss skräck i blicken (kvinnan alltså) under övningarna men med glada miner och minnen efteråt. Bondage kan vara farligt eller ge skador/hudmärken om man inte vet hur man binder, men jag behärskar det hantverket. Jag har också givit ett stort antal kvinnor, män och HBTQ-personer erotisk massage och analmassage. Jag törs påstå att jag på ett neutralt och professionellt sätt uppfyller önskningar från klienter och aldrig passerar någon moralisk eller säkerhetsmässig gräns. Klientens säkerhet får aldrig på något vis riskeras. Min njutning består i att se klientens njutning och orgasmer. Jag kan vara dominant eller undergiven i rollspel. Normalt dominant.


För kvinnor rekommenderar jag starkt antingen min lätta bondage alternativt min erotiska massage.

I bägge fallen får du som kvinna uppleva forcerade orgasmer som du sannolikt aldrig tidigare upplev och helt saknar möjlighet att motstå.
Jag vill helst träffa slanka och medel kvinnor för dess övningar då de förenklas påtagligt om din kropp är lätt och kan hanteras utan större kraftansträngning. Vid erotisk massage fungerar det även med lätt överviktiga kvinnor.
Mitt utseende...
Normalbyggd mot det atletiska hållet. Före detta militär inom elitförband vilket givit mig en hyggligt vältränad kropp. Minimal kroppsbehåring och rakat mellangärde. Lätt mustasch med välansat hakskägg.
Visar inte bilder här och framförallt inte bilder på mitt könsorgan eftersom jag inte bedömer att det är vad kvinnor eller män främst önskar få sig presenterade vid första ögonkastet. Min utseende framkommer tydligt vid vår träff.

Enligt andra såväl kvinnor som män och HBTQ-personer är mitt utseende bra och skrämmer inte någon i en mörk gränd om jag inte tar fram "onda ögat" vilket är mycket sällsynt och bara föräras den som verkligen förtjänar det.
Jag söker...
Jag erbjuder helt gratis tillhandahållna erotiska upplevelser, vilket jag gjort under ca 10 år.

Hör av dig och berätta vad du vill uppleva.

Jag tar inte någon som helst betalning för någon av mina erbjudna tjänster.

Du kan således beställa erotiska tjänster där jag ger och gör just det du beställt. Jag behöver inte ha sex med dig utan ger dig precis det du vill ha och uppleva. Vill du ha sex med mig sker det uteslutande på din begäran. Du kan när som helst begränsa eller avbryta en behandling med särskilda enkla kodord du får av mig innan behandlingen påbörjas.

Bondage (ges endast till kvinnor) innebär att du som kvinna är helt hjälplös och jag framtvingar orgasmer utan att du kan göra något åt det. Bindningen sker professionellt och du kan inte komma till skada på något vis.

Erotisk massage innebär en helkroppsmassage med massageolja som på slutet av massagen kulminerar genom att jag stimulerar anus, mellangård, vagina och clitoris för att framtvinga orgasmer. Här använder jag vibratorer/dildos händer och tunga .För män ersätts detta delvis med penis och pung istället för klitoris och vagina som får särskild behandling med samma resultat.

Analmassage innebär att all stimulering fokuseras till mellangården, analöppningen och tjocktarmen. Den inleds alltid med tarmspolning. Beroende på önskad grad av analmassage finns ett spann på allt från mjuk stimulering med dildos till fisting och prolapseframkallning, Vid analmassage ger jag dig en lista med sådant du skall ha hemma till min disposition vid mötet.

Jag har de senaste 10 åren behandlat närmare 100 kvinnor och ett par dussin män och HBTQ-personer som önskat lära känna sin kropp och sina erogena zoner samt uppleva något extraordinärt.

Av naturliga skäl kan jag inte lämna referenser från dessa anonyma klienter.

Träff sker hemma hos dig alternativt på hotellrum eller annan lokal som du ordnar/betalar
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.