Sex på flera nu - "snabbt"- olja- subs - bara BI - välträ

Kom och träffa 2 21 cm och 25 cm + 19 cm och 2 tjejer ..en av killarna e svart och passiv och vill bara bli nedgeggad och servas ...pissas på och facesottas..

vi övriga dominerar dig..du ska vara kille eller tjej men slät och passiv

Vi söker en XL svart kille till som ska vara bi och älska att få kuken behandlad samtidigt som han sikar och spottar på det han får i munnen som en duktig server ..

Du ska vilja och kunna svälja ordentligt.. våra fina kukar och även förnedra dig och ta emot den njutnings vi ger dig med alla stora hårda kukar i munnen samtidigt. gärna gilla att slicka fick när den e nyrakad och solad och worshippa dina dominas och dominos..
göra som du bli tillsagd och dela med dig duktig till oss andra som bestämmer'

du ska kunna ha mask.. gilla bisex och stora kukar / små tjejer med ass fetisch som gilar förnedring och uppåt lekar, släta babyfittor som gnidermot dig och pissar på dig så du förstår hur lite du är till för... vårt behag..
kanske får du lika röv och pung samtidigt som du får prova vår sybian och sånt.. med handbojor och olja

vi vill även ha en tjej som titta på nr killarna grupp runkar och servar en enda tjej med sina tungor som suger på vår nya 20 cm dildo..

allt i en trygg miljö...

idag e vi 3 och nästa kommer i eftermiddag...

en kuk i taget..vi börjar med din...och e du sub får du börja med att bar ta emot och teasas den först halvtimme med mask och förnedring av nån eller fler av oss.

vi ses nu ien hotelldusch med pool och sängen intill med olja och leksaker..i men vi vill flytta till ett hotellrum medögonbindlar och passivititet, lydnad och hängivenhet resten av dagen..

slava och servas. du ska vara ne härlig kuk och du får njuta hur mkt du vill bara du lovar att slicka allt du får på dig. vi blir flera..

kanske kan ses försti och bara känner påv varandra i solariet eller hemma hos nån av oss..
adda kik nelly_natt
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.