Ung kille som är nyfiken på trekant med tjejen i fokus.

Som annonsen lyder!

Vi är vänner som tycker om vildare lekar tillsammans. Hon stormtrivs i sin roll som min undergivna lilla slyna och nu fantiserar vi så smått om att se hur mycket kuk hon egentligen klarar av. Den vi söker är med fördel nyfiken på att utveckla sin dominanta sida med någon som verkligen älskar att ta emot och behaga. Du kommer vara dominant mot henne men du ska följa instruktioner från mig (killen), och respektera att det är vi som låter dig vara med. Inte tvärt om... Hon gillar stora snoppar så det är en bonus om du är lite grövre. Ännu mer bonus om du är nyfiken på att träffas återkommande.

Vi är dock långt ifrån desperata och om du inte känns perfekt så kommer det inte bli något mer än bortkastad tid från bägges sida. Att du är trevlig och lättsam utanför sängkammaren är viktigt för att vi ska vilja ha med dig i leken. Vi måste kunna lita på dig.

Skriv ihop vad du gillar om vår fantasi, presentera dig själv lite kort, och sen utvecklar vi vidare detta tillsammans. Observera att alla som inte uppfyller det vi söker blockeras, så skriv med omsorg och läs noggrant.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.