Njutning på Tre

Hej,


Jag är en snygg och trevlig svensk man från Sthlm som numera bor i utlandet. Är i Sthlm mycket regelbundet, normalt 1-2 gånger i månaden, och då är jag flexibel med tider etc.

Ja, jag har varit med par innan - ett (1) par. Träffade dem för ca tio år sedan, av en slump på en fest. Följde med dem hem för efterfest, och sedan inledde vi en tvåårig sex-relation där jag var med dem så ofta som vi alla tre ville. Otroligt spännande att vara Tre som njuter tillsammans, upptäcker, testar, utforskar, upplever - utan rädsla eller tanke på "vem som rör vem". Underbar sex på tre helt enkelt. Tyvärr flyttade de utomlands efter två år...

Har inte träffat något par eller någon kvinna från BC ännu, men när jag hittar RÄTT par då...

Hoppas hitta ett (1) nytt par - NI - som lever ett ordnat liv med jobb och familj, men som har börjat "leta" efter lite mer spänning och njutning inom sex.

Ni älskar varandra, skrattar ihop och har ett väl fungerande sexliv. Ni tycker båda att det ska bli spännande att ha med en man till, och är antingen nybörjare på att vara flera eller har provat några gånger.

Jag träffar er gärna i en bar, en juste hotell-lounge eller hemma hos er för att säga "hej", ta några drinkar tillsammans och känna av om attraktionen finns. Om vi alla tre tycker det känns ok så tar vi det vidare - och då kan det bli hur spännande och skönt som helst!

Ja, vi träffas för spännande och härlig sex tillsammans - men det är superviktigt att personkemin stämmer och att attraktionen finns!

Ser inte framför mig att det blir något "strulande" eller en "engångsgrej" utan hoppas vi alla tre vill ses och njuta tillsammans fler gånger då vi alla vill och kan. Givetvis väljer Ni hur Ni vill ha det - alla tillsammans, han tittar på, ibland är han med ibland inte, alltid alla tre tillsammans, utveckla till att vara fler.... NI väljer, och jag hoppas vi kan fantisera tillsammans för att sedan uppleva det.

Äh, hör av er så tar vi det vidare ;-)


Kramar, John

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Jag blir din Spännande älskare
Stockholm
Sverige Stockholms län
Kille söker tjej
25/7, kl 15.38
 43/0