Seriös kille söker kvinna som vill ha det skönt och mer

Hej jag är en kille på 35 år från den norra delen av stockholm som trivs bäst med intelligenta företagsamma kvinnor!
Jag själv är en kramgo kille som har nära till skratt är mjuk som person och nära till mina känslor.
Söker en kvinna som gillar roadtrips,klubbar,nakenbad och mysiga hemmakvällar.
Söker fwb eller något som kanske kan leda till ett seriöst förhållande. Spelar ingen roll vart i Sverige du bor så länge som vi trivs ihop och har en bra kemi. Kemi byggs upp liksom ett förtroende samt tillit.

När det kommer till sexbiten så har jag nästan bara varit med äldre härliga kvinnor innan. Självklart i min egen ålder med,men har valt äldre av en anledning.Jag har sedan tidigare levt i en sambo relation där vi swingade en hel del. Har träffade kvinnor härifrån tidigare och utanför BC. För mig är det viktigt att kvinnan njuter fullt ut och får sin del av njutningen. Detta gör jag bäst via penetration med kuk men även med mina härligt mjuka snabba händer som hittills alltid fått kvinnan till fontän eller vanlig orgasm. En sexigt snuskig hjärna är sexigare än en sexig kropp. Jag trivs bra både med de som är mulliga samt tunnare. Jag har ingen speciell ”sort”.
Jag är en jäkel på MATLAGNING och MASSAGE. Då både vanlig massage och yonimassage. Ska tilläggas att jag är endast intresserad av att ha kontakt med en kvinna här. Hoppas vi hörs!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.