Eggande flirt som gör fantasier till verklighet...

Vi är ett tryggt ,lättsamt,nyfiket,passionerat,lekfyllt och nytt par som är väldigt sensuella och sexuella. Vi vill utforska och leva ut vår sexuella sida tillsammans. Njuta och hjälpa varandra att få uppleva våra fantasier. Vi båda njuter av total närvaro, engagemang….. att beundra och njuta av varandras och andras kroppar,att ge,massage,förhöja med leksaker, binda händer eller fötter och ge sig hän,oralsex,dp,på tre,på 4, dra en isbit över kroppen med varma läppar som efterföljer,sensoriskt-dra läderpiska över kroppen,kedjor, kyssar,smekningar,andas nära huden-likt en smekning…… yonimassage och squirting,.Vi söker par där tjejen är bi eller binyfiken.
Vi vill fortsätta att utvecklas sexuellt tillsammans med sociala och likasinnade par som vi känner att vi klickar med. Det är viktigt för oss att vi kan ha ett ömsesidigt utbyte oavsett situation. Det intellektuella , sensuella och lekfulla är en viktig bit att mötas i. Förtroende och respekt för varandra är naturligtvis utgångspunkten.Öppenhet,transparans och kommunikation vad man vill och att alla blir tillfredsställda och känner sig bekväma i situationen.

Vi skulle gärna uppleva en trekant,dp ,på 4,.tjejsex ,såväl som att tjejerna hjälps åt med mannen-/männen och han-/de får ge till båda .

I sänghalmen gillar vi att prova oss fram, vi testar gärna nytt och tänjer gränser även om vi inte blir extrema på något sätt. Mannen håller sig enbart till kvinnor men kvinnan leker gärna med både honom och henne.
Vill ni leka med oss?😘