LUMAS WHITEPARTY 1 JUNI

Vår andra större temafest för året är vårt White party och äger rum den 1 juni 2024.
Vårt mål är att ge er en blandning av Sommar, fest och lek.

Hos oss är alla välkomna, vi fokuserar på par i första hand och tjejer i andra. Killar är välkomna men behöver bli inbjudna av ett medverkande par för att få anmäla sig om de inte fått en biljett direkt av Lumas gruppen. Detta är för att det kan vara väldigt svårt som singelkille att komma in hos paren om man inte har någon som kan introducera eller känner någon sedan tidigare.

Klädkoden för kvällen är vitt men en touch av andra färger i detaljer är ok, det innebär att det är fri tolkning men för att bli insläppt måste man respektera klädkoden. Glöm inte att att ta med er en väska som ni kan hänga in i garderoben (som alltid är bemannad).

I biljetten ingår alltid kondomer, glid, garderob och välkomstdrink. Vi har även givetvis både en bar och en kiosk på plats där det finns både förfriskningar och tilltugg att tillgå. Alla våra event har begränsat antal platser och det är därför inte en garanti att man alltid får komma, vi rekommenderar därför att man anmäler sig i god tid till samtliga event vi på Club Lumas arrangerar.

Vill ni veta mer eller anmäla er?
Skicka ett pm så hänvisar vi er vidare till vår hemsida (clublumas)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.