GangBang med Penny - 8 juni

Nu har ni möjlighet att träffa den erfarna GangBang-kvinnan Penny (Blomsterflickan) som för åtta år sedan besökte oss för första gången. Hon gjorde fem GB och försvann sedan till vårt stora förtret. Nu är Penny tillbaka till min stora glädje då hon är en av mina absolut största favoriter. Kanske den bästa. GangBanget blir lördagen den 8 juni kl 18.00-24.00. Vi kommer inte hålla till på Wandas denna gång utan på ett hotell i centrala Göteborg. Mer info om träffplats kommer senare i mail eftre ni anmmält Er på vår webbplats och blivit utvald.

Vi kommer filma och ta bilder som ni kan få ta del efteråt som ett sexigt minne. Som vanligt är vi väldigt noga med att skydda er integritet. Heltäckande masker kommer att delas ut för totalt skydd av era identiteter. Maskerna är gjorda av ett poröst material så det går att andas utan problem. Det innebär ingen kostnad för er. Har ni tatueringar eller ärr se till att ha kläder som täcker detta.

Detta gäller:
* Datum: Lördagen den 8 juni 2024 kl: 18.00-24.00.
* Plats: Kommer information mailledes.
* Du är mellan 18-55 år.
* Att du är frisk.
* Att du sparar dig och kommer fulladdad med sperma.
* Det kostar ingenting alls. Helt gratis.
* Acceptera foto/film.
* Ta del av reglerna här.
* Max 20 personer.
* Personer från Göteborgsregionen prioriteras.
* Anmälan görs via länken nedan.

Anmälan, bilder och mer information finns här:
gangbangexperten.se

Pennys dröm:
Jag ligger fastbunden på sängen med ögonbindel på när ni kommer in i rummet.

Jag vet inte vilka ni är eller hur många, urvalet har jag helt och hållet lämnat över till GBE. Jag är till för att bjudas ut till användning till de han anser lämpliga och jag får tålmodigt ligga där och lyssna på okända män som tar ett glas och ser på TV medan deras blickar emellanåt bränner till, innan GBE erbjuder de första att ta för sig.

Anspänningen har mest troligt redan gjort mig våt, min fitta blir utforskad och man efter man sänker sig lystet över mig för att få börja knulla lite. Stämningen i rummet förändras och någon höjer volymen på TVn. Jag kan ana hur många ni är när jag får känna kukarna avlösa varandra. Någon lösgör mina händer och jag får känna och smaka på fler kukar omkring mig.

Jag blir så småningom lösgjord helt och fasthållen medan fler tar mig. Jag får rida en man som hårt suger mina bröst medan nästa håller fast mina armar och tränger in i mig bakifrån. Jag får både DP och DPP och jag njuter mycket av att veta att allt blir filmat, uppstyrt av GBE.

Penny berättar om sig själv:
Jag är en 50-årig slank men kurvig, sensuell och på ytan proper blondin. Jag älskar sex, är till vardags stark och driven men sexuellt undergiven. Mina största kinks är perceptionsberövande, sensuell dominans och fysiska övertag. Jag njuter oerhört av känslan av att vara utlämnad och använd, av att tappa kontrollen och totalt överlämna mig liksom kombinationer av njutning och smärta.

Jag har haft förmånen att få uppleva flertalet gangbangs tillsammans med GBE tidigare och njuter mycket av att lånas ut till användning av för mig okända män utan kontroll över vad som kommer att hända. För första gången kommer vi nu dessutom att filma och fotografera material som även ni kommer kunna ta del av senare.

Följande gäller utan undantag:
- kondom vaginalt och analt, även innan kuk gnids mot fitta och anus
- analt gäller varsamhet och glidmedel samt förstås alltid byte av kondom efter
- oralsex styr jag själv, önskar ingen DT som inte är på mitt initiativ
- smisk eller nedlåtande tilltal undanbedes men fasta tag uppskattas
- blod-, bajs-, kräk- och kisslekar eller strypning ej tillåtet

Tänk också på:
- låt mig själv sträcka mig efter kuk och kör inte bara in vare sig kuk eller fingrar i munnen på mig (jag gillar inte att suga fingrar)
- öppnar jag inte munnen direkt så vill jag inte suga kuk just då, tjata då inte utan vänta in mig
- slicka mig inte i öronen
- kyssar kan vara okej, men vrider jag bort huvudet så fatta vinken och sluta
- be mig inte att komma, det kan få helt motsatt effekt.

Slutligen så avgör GBE när det är dags för mig att sätta mig på golvet för att ta emot all sperma. När vi dokumenterat klart behöver jag hjälp att tvätta av mig och att få landa i lugn, ro och med mycket ömhet varför GBE avgör när övriga behöver lämna rummet så att han kan ta hand om mig på bästa sätt.

Jag hoppas att just du vill vara med och göra den här kvällen precis så fantastisk och oförglömlig som jag vet att den kan bli.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.