Swing it, folks!

Besök Punta Križ/Punta Croce, som är ett häftigt nakenbad utanför den pittoreska staden Rovinj. I praktiken är det en swingerstrand, åtminstone mellan maj-september då flera hundra par från hela Europa är där varje dag och badar och har mycket sex; med varandra och med andra. Jag har varit med om allt från parsex till gruppsex och GB och allt däremellan;-) Att bara sola och bada går givetvis också bra men svårt att undvika att se på sex när grannarna kör igång;-)

Men allt sker givetvis frivilligt, det råder en vänlig, nästan familjär stämning (swingerlivet förenar!) och närhet till flera restauranger och barer ger en festlig inramning. men det är ändå avskilt och diskret så endast likasinnade hittar dit.

Om boende och/eller transport saknas kan jag, om tycke uppstår, ordna det gratis för lämpligt par eller singel då jag har ett hus i närheten. Jag är gubbe men ingen ful sådan så ni behöver inte vara oroliga och jag har endast ärligt sexiga avsikter;-).

Jag uppskattar intellektuellt rörliga personer som är nyfikna och kan föra samtal om vitt skilda ämnen också utanför den erotiska sfären och som kan njuta av att vara "här och nu". Och önskas aktivitet utanför den erotiska sfären kan jag t ex bistå med personlig guidning i det kulturhistoriska landskapet om intresse föreligger.

Jag hoppas att ni är kräsna av er för det är nämligen jag också.

Så vill ni leva la dolce vita några dagar så har ni kommit helt rätt!