Sensuellt gnugg mot klitta/blygdläppar

Jag är en mysig, gosig och långhårig person som är född i en manskropp, men som låter andra stå för manligt beteende, medan jag fokuserar på det sensuella, mjuka och sköna. Jag undrar om det finns någon tjej här som liksom jag längtar efter närhet, skedande, smek, och sensuell könskontakt? Vill du diskutera lite med mig och se vad det kan leda till?

Jag tänker mig något i stil med en cuddle buddy där man dels kan krypa ihop och slingra in sig i varandra och njuta av varandras kroppsvärme, men där sköna, mjuka sexuella inslag också ingår. Jag tycker väldigt mycket om att smeka och slicka en tjej där nere och få uppleva henne på ett intimt sätt medan hon njuter, men skulle också vara intresserad av att föra min snopp mot tjejens blygdläppar och klitta så att hennes och mitt kön gnuggas mot varandra på ett mjukt, skönt och sensuellt sätt. Jag vill se hur tjejen njuter av stimulansen och lära mig var hennes gräns för orgasm går, så att jag retsamt kan ta henne alldeles till gränsen och se i hennes ögon hur hon längtar oerhört efter att få komma. Slutligen gnuggar jag mitt kön ytterligare en gång mot hennes, och ser hur det rycker till i hennes kropp när hon orgasmerar kraftigt, samtidigt som det blir så skönt för mig att jag sprutar över hennes underliv. Efteråt skulle det vara underbart att igen krypa upp till henne för att gosa och prata om hur det kändes.

Finns här någon singeltjej som skulle vara intresserad av att prata närmare om detta? Jag funderar också på hur det skulle vara att göra detta tillsammans med tjejen i ett par, förutsatt att både hon och hennes kille tycker det skulle vara spännande.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.