För er som söker efter en extra kille

Hej där trevligt att ni kikar in min annons!

Jag är en ung kille på 30år som har träffat både unga par i min ålder men även äldre par. Jag ser inte ålder som ett problem eftersom jag ser på ålder som en siffra det som jag lägger stor vikt på är personligheten för jag vill att alla ska kunna klicka med varandra.

Jag hade nu på nytt velat träffa ett par som vill ha med en extra kille som vet vad det innebär att bli inbjuden av ett par. Jag har erfarenhet av vanlig trekant men även lite mer extremare eftersom jag också har träffat par som föredrar lite hårdare tag i sängen. Utöver det så är jag även bekant med cuckold och det är något som jag gärna upplever igen under rätt förutsättningar.

Jag som person är väldigt glad och positiv men jag är även väldigt nyfiken av mig och jag har ett stabilt och ordnat liv. Mina intressen inkluderar teknik och jag har nyligen börjar intressera mig av programmering utöver det är jag väldigt glad i historia och matlagning.

Jag är bisexuell och det hade varit ett plus i kanten om paret som jag eventuellt kommer träffa är också bisexuell men det är inget måste heterosexuella par är minst lika välkomna att höra av sig!

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Arlöv
Din bil eller ute
Sverige Skåne län
Kille söker kille
Lör, kl 11.10
 114/1