Relaxen X-tra med GB 13 juni

Relaxklubben X-tra med GB 13 juni 19-23

Fullsatt är fullsatt för kvinnor/par, men man kan ansöka om köplats vid eventuella återbud.

Relaxklubben X-tra är en GB-fest för människor som gillar att ha anonymt sex med främlingar och där utseende och personkemi är mindre viktigt än antalet. Festen passar kvinnor/annat som vill ha flera män samtidigt eller många män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna/annat. Könsfördelningen är 5 kvinnor/par och cirka 50 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs, vi vill dock helst att nya kvinnor/par har varit på minst en onsdagsfest hos oss tidigare. Kvinnorna/annat väljer mellan eget rum eller delat rum där det finns flera sängar. Det finns dessutom bänkar, knullgunga, gynstol och olika sexmöbler att tillgå samt magic wands. Det finns gott om kondomer, glidmedel och annat som behövs för säker och hygienisk sex.

Insläpp för kvinnor/annat och par mellan 17.30 och 18.00 och för män 19.00 och 19.30. Klockan 19.45 presenteras kvinnorna och deras önskemål och sedan är det fri hopp och lek fram tills vi stänger vid 23. I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, alkoholfri dryck, frukt och snacks. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.

Vi har alltid nykter personal som cirkulerar i lokalen och ser till att alla gäster följer reglerna, känner sig trygga och har det bra. Vi tittar till kvinnorna lite extra och stöttar eventuell partner eller wingperson. Känns något konstigt så tar vi itu med det direkt, vi lyssnar alltid på den som är utsatt. Mer information om Relaxklubben X-tra finns på hemsidan.

KVINNORNA BESTÄMMER
Kvinnorna/annat bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Det är dock ingen fest som passar kvinnor/annat som tycker det är viktigt med personkemi eller att männen ska se ut eller inte se ut på ett visst sätt. Här är det anonymitet och kvantitet som är det viktigaste! Alla kvinnor väljer ett rum eller en plats där de vill börja och dit kan männen gå för att fråga om de får vara med. Svaret kan bli antingen "Ja", "Senare" eller "Nej tack" vilket betyder att mannen i fråga inte behöver fråga fler gånger utan får gå vidare och fråga en annan kvinna. Vanligtvis stannar männen en stund hos varje kvinna/annat och går sedan vidare för att kanske återkomma senare.

Eftersom det är kvinnan som bestämmer över sin upplevelse så finns det lika många scenarior som kvinnor. Någon vill ha en sensuell upplevelse med massor av smekningar, oralsex och massage, någon annan önskar sig hellre inslag av BDSM och förnedring medan en tredje bara vill ha så många män som möjligt. Någon är nöjd efter två timmar och tio män medan en annan håller på tills stängningsdags och vill hinna med så många män som möjligt. Det viktigaste är att alla har roligt, njuter och känner sig trygga.

INGEN SEXGARANTI!
Alla gäster på våra fester är medlemmar som betalar entréavgift. Det enda som ingår i entréavgiften är tillgång till lokalen samt fika, alkoholfri dryck och snacks. Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna själva kommer överens om på plats.

BDSM-utlevnad
Relaxklubben är i första hand en sexfest och många av våra gäster är "vaniljare". Vi är dock öppensinnade och därför är även BDSM-utlevnad tillåten till viss del. Det finns gott om BDSM-möbler men vi ber gästerna undvika långa, regelrätta smärtsessioner och rollspel eller utlevnad som kan uppfattas som triggande eller läskig för icke insatta.

MEDLEMSKRAV
För att få komma på en fest hos oss måste man vara medlem och ha fått ett medlemsnummer. På Relaxklubben X-tra har vi inte samma krav på guldmedlemskap som på våra vanliga onsdagsfester. På Relaxklubben X-tra får även singelmän med annat medlemskap vara med. Medlemskap måste dock lösas före festen. Ansök om medlemskap i god tid före fest.

ANMÄLAN TILL FEST
Anmälan till fest sker alltid, utan undantag på hemsidans startsida. I bekräftelsen finns all information, betalningsuppgifter samt adress och vägbeskrivning till lokalen. Alla betalar entréavgift i förskott, senast 5 dagar efter att man har mottagit bekräftelse på sin anmälan. Man kan välja mellan Swish och banköverföring.

Varmt välkommen till Relaxklubben - vi tar samtycke på allvar!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.