Par för CNC/RP rollspel/utlevnad.

Söker efter ett par (ålder spelar ingen roll) som bor i Skåne, och som hade varit öppna för olika typer av CNC/RP utlevnad. Nej, det behöver inte vara så "extremt" som det låter, och hur det går till kommuniceras fram med hänsyn och respekt till varandras önskemål.

Exempel på utlevnad/rollspel av denna typen är utpressnings rollspel (där man då har en tidsperiod som detta pågår), kidnappnings rollspel/utlevnad (kan ske lite överallt), escape challenges, och en massa annat egentligen. Skulle det vara intressant kan jag såklart ge förslag på olika scenarion inom de olika kategorierna; bara att slänga iväg ett PM! Likaså ifall ni själva har några scenarion ni hade velat uppleva inom dessa kategorierna.

Allt sker med öppen kommunikation, gemensam respekt, och lyhördhet.

Hur det fungerar som par med just denna utlevnad baseras helt på vad ni är intresserade utav.
Vissa vill att båda två i paret blir utpressade och tvingas göra saker båda två. Andra gillar lite mer cuckold där båda blir utpressade men att kvinnan tvingas betala (eller mannen) medans den andra får kolla på. Det finns där kvinnan blir utpressad och mannen är "med på det", alternativt att han får material skickat till sig av när hon blir utpressad/utnyttjad.
Och en massa andra scenarion....

Får önska alla en fin dag som läser detta, och bara hojta till om det är något ni skulle ha intresse utav.
Mvh K.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.