Porrig Donna :)

Tjo :)
Söker en porrig milf med stora/sillisar bröst som vill ses med eller utan partner på krogen lördag 11/5 :)
Tänkte några glas vin/valfri dryck.. tjöta, dricka o en som vågar ta för sig..kanske en hand nånstans vid bordet typ asså en vild porrig milf med andra ord ( vild för mig menas med tex att ge en avsugning på toan på krogen, även om det inte är det ja söker men ni förstår tanken) haha finns det någon sån person här som vill träffa en trevlig, social kille som ser rätt bra ut i ansiktet iaf haha :)
Info o bilder finns i profilen, samt finns både Kik/snap för mer foto som ja skickar utan krångel o ah kräver nån sorts foto tillbaka.. ( inget naket givetvis men en bild på hur du ser ut iaf)
Söker par men singeltjejer är ju givetvis också välkomna att skriva om ni vill men inget större napp där på sista tiden haha :)
Så känner du/ni att det skulle verka vara en kul grej o komma ut lite så hojta till.. behöver ju absolut inte leda till något.. o i värsta fall har ni fått en liten fylla haha
Men super viktigt att OM det skulle bli något sker en ev träff hos er/dig då ja inte bor i jkpg men har en privat chaffis så ingen övernattning för min del :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.