En sånhär chans får man bara en gång i livet :)

Jag söker någon eller några jag kan ha det bra med och kanske göra onlyfans content med. Jag har tidigare varit manager för en väldigt framgångsrik tjej som gör onlyfans idag, detta kan jag berätta och bevisa när vi träffas på kemiträff.
Denna gång vill jag starta något tillsammans med villiga partners. Det utlovas sex där mitt största fokus är att du ska få njutning. Jag vill inte göra porr utan jag vill göra sextapes där det ska märkas att vi har bra sexuell kemi och full trygghet i varandra och sexet vi har. Jag söker aktivt och jag är alltid renlig och testad.

Sakerna som faller inom mina kinks är:

1. Att ha sex på risky platser eller på platser.
2. Att vara ute med en fjärrstyrd vibrator
3. Hårt sex med leksaker och olika spännen
4. Långa 69 sessions och oralt överlag (jag är väldigt bra på att slicka, o detta har jag fått höra av proffsen…lesbiska o bi tjejer)
5. Passionerat mjukt sex
6. Passionerat hårt sex
7. Alla sorters Leksaker!


Såklart finns det mer jag gillar men det kommer till hur mycket vi litar på varandra och vart vi drar gränserna tillsammans.
Jag vill inte träffa tjejer eller par som inte har sexuellt självförtroende och är osäkra på vad de gillar och vill ha. Det får ni lära er att hitta hos någon annan.

Jag utlovar även sex i enorm mängd! Jag är alltid kåt och tänker på sex väldigt mycket.

Är detta något som tilltalar ses jag gärna utan förväntningar för en kemiträff! Är kemin spot on kan det väl redan bli bus där, har inte alls bråttom och jag är inte desperat.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.