Mysa i natt?

Jag antar att det är vårkänslorna som nu kommer, men fick sådant fruktansvärt stort behov av att mysa och känna närhet, sex ja det hade också varit mysigt men inte nödvändigt.

Inser att sådana här spontana annonser har väldigt liten chans att få napp, men är ändå värt ett försök.

Jag är go, trevlig, har socialkompetens, rätt normal kroppsbyggnad kanske något kilo för mycket ( trots att jag tränar antar det har med åldern att göra ), rätt lång 190, bredaxlad, brukar få beröm för mina fingrar ( när de är på våta platser ), min röst rätt mörk, , mina kramar, mina kyssar och kuken har ingen klagat på hittills. Jag kan definitivt ta ett nej och det är absolut inget krav att det ska hända något även om chattandet innan öppnar upp för det.

Du är liksom jag trevlig, har något jag finner attraktivt ( jag gillar många olika kroppar tycker dock att 80% av skönhet sitter i ansiktet, kraftigt överviktiga går nog dock bort, ålder är jag inte så brydd med men ja det finns så klart någon form av övre och undre gräns ).

Skriv gärna en rad eller två om du är intresserad, vi kan var hos mig eller hos dig, eller varför inte när våren äntligen är här ses och hänga ute en stund. Jag bor strax utanför Göteborg ( 8 km från de centrala delarna ).

Hoppas att vi hörs.