Avslapnad & diskret träff

Söker en kille att träffa för en skön stund. Precis varit på gymmet så det skulle vara nice att tömma säckarna med någon annan grabb.

Jag söker någon som "matchar" min karaktär; du är runt min ålder (+-5 år), är i god form, avslappnad och lättsam karaktär, är (helst) också hetero/bi/nyfiken och förstår vikten av diskretion. Det vi gör stannar mellan oss till 100%. Återigen, jag upprepar att diskretion är skitviktigt.

Jag tänker att vi ses, droppar brallorna, börjar runka och ser vart det leder därifrån. Inga måsten eller förväntningar utan vi tar det som det kommer.

OBS - om du inte redan har det på profilen, så måste du kunna verifiera dig med en kroppsbild på kik/snap (vill inte se några kukbilder, det intresserar mig inte) och du måste kunna ses nu eller inom den närmaste tiden iaf.

OBS2 - i tidigare annonser har jag flera ggr fått svar från killar som börjat med att de vill ses, men sen visar sig endast vara intresserade av att sexchatta/få nakenbilder. Märker jag att konversationen drar ditåt så blir det block direkt. Jag söker alltså efter en diskret kille som vill/kan ses på riktigt, och helst (om det är skön "connection" mellan oss) att man kan ses vid andra tillfällen framöver också när tillfället kommer.

Är liberal vad gäller allt och nyfiken på det mesta så om du har några förslag/ideer så fram med det bara! ;)