Vill du dejta min sambo?

Vi söker vi nu efter en ny partner åt Sofie. Vi har reflekterat över de erfarenheter vi samlat på oss och valt att söka efter något vi inte tidigare gjort. Som rubriken förtäljer, så handlar det fortfarande om cuckolding/hotwifing, men vi letar efter något mer långvarigt och intimt.

Mannen vi söker är singel och är mellan 35-45 år gammal. Vi tror att han tänder på att få ha en relation med en upptagen kvinna och visa hennes man hur en kvinna ska tillfredsställas. Han är kommunikativ och visar tydligt vad han vill ha, utan att vara för ”bossig” och dominant.

Han är hel och ren, gärna lite muskulös, och har en stor kuk mellan benen. Vi tror att 18-22 cm är vad som passar Sofie bäst. Hellre grov än lång.

Han bor i Malmö/Lund med omnejd och har möjlighet att träffas hos sig. Han är också bekväm med att Johan är med och tittar på eller filmar/fotograferar. Om allt känns bra så är träffar på tu man hand aktuellt.

Utöver en sexuell relation så hoppas vi även på att kunna bygga en romantisk relation. Sofie vill bli uppvaktad och lite bortskämd, känna fjärilar i magen och kanske till och med bli förälskad.

Känner du att detta passar in på dig? Ta då kontakt med oss. Vi kommer att be om en nytagen ansiktsbild på dig, inga solglasögon, och det är inte säkert att du får något tillbaka från oss. Johan sköter den initiala kontakten och gallrar. Sofie bestämmer sedan, med hjälp av ansiktsbild och annan information, vem vi vill gå vidare med. Vi föreslår en kemiträff över en drink eller fika på stan.

Vänligen
S&J